כללי קונטרול מינוס שובת?!?!?

• הוסף לסימניות
משום מה קונטרול מינוס הפסיק לעבוד.
מישהו יודע איך מסדרים את זה? דרך התוכנה עם העכבר אני מצליחה לשנות את הזום, אבל הקיצור מקלדת הוא הבעיתי.

אשמח לעזרה כי זה ממש מרגיז לעבוד כך :mad: :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אפשר לאפס את ההעדפות. (ctrl+alt+shift עם פתיחת התוכנה)

• הוסף לסימניות
איך אני עושה את זה?
כלומר באיזה שלב? בדיוק?

זה קורה לי רק באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בדיוק אחרי שמפעילים את התוכנה.
דאבל קליק על האייקון של התוכנה ומיד לאחריו לחיצה ארוכה על הנ"ל עד שמופיע לך השאלה, האם לאפס את ההעדפות.

• הוסף לסימניות
אוקי. תודה
האם זה יכול לשבש לי דברים אחרים ?!

• הוסף לסימניות
כן. זה מחזיר את הסדר של החלונות למצב הברירת מחדל וכו'.

• הוסף לסימניות
אולי גם לי מישהו ידע לעזור
אני עובדת על CS6 ומהתחלה אין לי אפשרות להקטין ת'טקסט בקיצור מקלדת (להגדיל הוא כן נותן בקיצור מקלדת) וכן להביא אוביקטים קדימה, אחד לפני השני--

אם משיהו נתקל בעיה הנ"ל ויודע כיצד ניתן לפתור אותה, אשמח!

• הוסף לסימניות
אותו דבר כנ"ל.
לאפס את ההגדרות אמור לעזור.

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על האיקון שמופיע בתחתית המסך - בשורת האתחל?
כי כאשר לחצתי עליו הוא נתן לי חלונית אחרת, לא של אתחול התוכנה, אלא רק שאל אם אני מאשרת לאינדזיין לעשות שינויים, אשרתי לו - ולא רואה שום תוצאה, אפילו החלונות הצפים לא חוזרים למקומם--

• הוסף לסימניות
פותחים את התוכנה. במקרה שלנו אינדיזיין.
מיד אחרי שהפעלנו את התוכנה (והוא מתחיל להריץ כל מיני שורות ופעילות) לוחצים על Ctrl+Alt+Shift,
לחיצה ארוכה עד שמופיע חלון ששואל האם אנחנו רוצים לאפס את ההעדפות.

• הוסף לסימניות
אוקי את זה עשיתי באמת איפס- אך הבאגים נותרו ולא השתנה, האם זה יכול להיות בעיה מהתקנה? /התקנה מחודשת יכולה לפתור את הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה