דרוש מידע קונים ברשת? מעניין מה תגידו...

• הוסף לסימניות
הקמתי אתר מכירות לסלולר ואביזריו, ואנשים קונים וחוזרים לקנות, ב"ה.:)
אבל אני מחפש לגוון את הלקוחות ולהביא תחום נוסף שבו יש ביקוש לקניה מקוונת, עקב משלוח חינם עד הבית\ מחיר וכדו'.

אני מחפש להוסיף עוד איזשהיא נישה שלא בהכרח קשורה במיידי, לא מחשבים למשל, אלא רחוק יותר מהתחום.
המחשבה שמנחה אותי היא, שעוד אנשים יחשפו לכלל מוצריי.

אשמח לייעוץ מאנשים שקונים ברשת. לא הספקולציות, מה אתם מחפשים לקנות בזול עד הבית? ויכול להשתלב איכשהוא באתר לסלולר וג'אדגטים?

אמרו כבר: שעונים
ספרים
מה אומרים הפרוגסטים התותחים?

• הוסף לסימניות
משחקים (אולי בעיקר אלקטרונים)
השאלה אם זה לא יפגע בעסק-
כי זה יכול להראות משהו פחות מקצועי ואמין.
(אם קונים באתר הזה כל מיני דברים וגם פלאפונים...)
יש בזה משהו. אני לא רוצה להכניס גרביים אלסטיות
וערכת גמילה מחיתולים, למרות שזה יכול להיות הכנסה לא רעה:ROFLMAO:

אני כן מחפש את האיזון של הוספת מחלקה, לצורך העניין , תחשבו על קטגוריה של מוצרי שבת, האתר כולו סלולר ויש מחלקה של לכבוד שבת קודש, פלטות הידורית, כיסוי לחמין, שעון שבת 48 שעות, וכדו'.
זה עדיין נשמע מופרך?

• הוסף לסימניות

אני כן מחפש את האיזון של הוספת מחלקה, לצורך העניין , תחשבו על קטגוריה של מוצרי שבת, האתר כולו סלולר ויש מחלקה של לכבוד שבת קודש, פלטות הידורית, כיסוי לחמין, שעון שבת 48 שעות, וכדו'.
זה עדיין נשמע מופרך?
לא נשמע מופרך, בוודאי לא יותר מטרמפיסט לעגלה.

• הוסף לסימניות

זה עדיין נשמע מופרך?
אז אולי אפשר גאדטים או מוצרי חשמל קטנים כמו טוסטר, בלנדר, מגהץ, מיקרוגל וכדו.
או מצלמות, מגנים, נגנים, און קי, כרטיסי זיכרון, אוזניות, מטענים (למחשב ולמצלמות) מקלדת, עכבר וכדו'

עריכה: ראיתי עכשיו שאתם כבר מוכרים מצלמות ונגנים. אז אולי יותר הכיוון של מוצרים נלווים למחשבים

• הוסף לסימניות

זה עדיין נשמע מופרך?
אל תיסחף לגרבים וספרים
תחפש אולי משהו שדומה במקצת
כמו שמחקים אלקטרוניים ודומיו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין יצור סדיר לקנון. למעשה הסחורה התחסלה. מה שנשאר זה דגמים סיניים כל מיני....
לא הבנתי, אז אנשים לא קונים מצלמות?
תעשה חברות/דגמים שכן יש ביקוש

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אז אנשים לא קונים מצלמות?
תעשה חברות/דגמים שכן יש ביקוש
אם זה מעניין אותך, אז לאחרונה אנשים אוספים את כל המצלמות התקולות שכבר הביאו לילדים לשחק, ומתקנים אותם, למרות שתיקון מצלמה הינו לרוב 400 ש"ח וצפונה.
יש לי קולגה שמתמחה במצלמות, ובשנה האחרונה יש גידול של אלפי אחוזים בתיקון מצלמות!

עקב הפסקת ייצור מצלמות הקנון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה