למסירה קונים ב- יש?! כנסו!

• הוסף לסימניות
בגלל תביעה משפטית ייצוגית 2.000000 חשבוניות שיצאו על מינימום 25 שקל ירד מהחשבון 4 שקל ואם קונים ב100 שקל כדי לקבל 4 הנחות יש להוציא 4 חשבוניות נפרדות.
בהצלחה
אני מקווה שגם אני יספיק לנצל הטבה זו!.
כפי הידוע לי בכל הסניפים בארץ!
כל הנאמר כאן ללא אחריות!

• הוסף לסימניות
בגלל תביעה משפטית ייצוגית 2.000000 חשבוניות שיצאו על מינימום 25 שקל ירד מהחשבון 4 שקל ואם קונים ב100 שקל כדי לקבל 4 הנחות יש להוציא 4 חשבוניות נפרדות.
בהצלחה
אני מקווה שגם אני יספיק לנצל הטבה זו!.
כפי הידוע לי בכל הסניפים בארץ!
כל הנאמר כאן ללא אחריות!
אתמול קניתי שם כמה דברים וראיתי את הזיכוי הנ"ל בשל תביעה ייצוגית, לא הבנתי במה מדובר...
תודה על המידע

• הוסף לסימניות
הכי פשוט,

קניה בכל סניפי שופרסל כולל סניפי יש;
מעל 25 ש"ח = 4 ש"ח הנחה
קניה מעל 500000 ש"ח, עדיין רק 4 ש"ח הנחה.

לכן כדאי לפצל קניה גדולה לכמה קטנות כדי לקבל כמה פעמים את ההנחה.

שימו לב ההנחה היא עד לסכום כולל של 8,000,000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
עד יום רביעי, לא יודעת אם בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה