קונספט של...

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי חברה, אולי תוכלו לעזור לי להבין מהו הקונספט של MIMON'S(תבליני מימון)
ממש תודה

• הוסף לסימניות
השאלה אולי לא מוגדרת ?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעלות את הקובץ וורד עצמו, אבל הוא כותב "שגיאה",
אז עשיתי העתק-הדבק (מקור - מהאתר שלהם)
סיפור המותג
תבליני מימון, מותג התבלינים המוכר משנת 1922, מוביל את שוק התבלינים הקמעונאי בישראל (נתח שוק 35% ) כבר עשרות שנים. כעת, לראשונה בישראל, משיקים תבליני מימון קונספט אפייה מקצועי ויחודי, שהפך למותג הבינלאומי של תבליני מימון: maimon's- מבחר חומרי גלם וכלי עזר לאפייה.

תבליני מימון – מוסיפים טעם לחיים
הכל התחיל בשנת 1922 בתוניס, בכפר קטן וציורי לחופי הים התיכון, בו עסקו התושבים בעיקר בסחר של בדים, שמנים, מוצרי חקלאות ותבלינים.
טני מימון ז"ל, אביו של אברהם מימון, מנכ"ל החברה כיום, היה ראש הקהילה היהודית בכפר ונחשב למומחה בהכנת תבלינים. היו לו נוסחאות משלו להכנת תערובות ותהליכי ייצור ייחודיים.
בשנת 1953, עלתה משפחת מימון לישראל והשתקעה בבאר שבע. שם שכר טני חנות קטנה ב"שוק הצריפונים" והמשיך לעסוק במלאכתו, בהכנת תבלינים, תערובת וטחינת פולי קפה. החנות משכה מיד אלפי לקוחות מכל קצוות הארץ.
בעקבות ההצלחה הגדולה, נפתחה חנות גדולה יותר בשוק העירוני. החנות זכתה להצלחה רבה.
בשנת 1987 נפטר טני מימון ואת מקומו תפס בנו אברהם. לאברהם היה חזון להקים מפעל שיכלול קו ייצור, בית אריזה ומחלקת שיווק, כך שיוכל לספק תבלינים לכל רחבי הארץ.
בתחילה נמכרו התבלינים רק באזור הדרום ובתחילת שנות ה- 90 החלו לשווק אותם ברשתות השיווק בכל רחבי הארץ.
מחנות קטנה בשוק הצריפונים, הפכה תבליני מימון למפעל גדול ומשוכלל שליבו בבאר שבע, כאשר הקו המנחה היה ויהיה תמיד: משפחתיות, מצוינות ואיכות.
מתבלינים למוצרי אפייה – maimon's
מה לתבלינים ולאפייה? כלום והכול.
אברהם מימון, באחד מסיוריו בסופרמרקט זיהה את קטגוריית האפייה כקטגוריה עם פוטנציאל לא ממומש והפנה את תשומת ליבו של בנו כפיר. כפיר חקר, בדק ומצא ששוק מוצרי האפייה מורכב מעשרות מותגים, שכל אחד מהם נותן מספר בודד של פריטים. הפוטנציאל צעק למרחקים.
כפיר מימון: "כשאשתי ניגשה להכין מתכון ולא מצאה מספר רכיבים בסופרמרקט הקרוב לביתנו בתל אביב, והיה עליה להרחיק 40 דקות עד לחנות מתמחה לאפייה, היה ברור שיש כאן בעיה וצריך להכניס את החנות המתמחה לתוך הסופרמרקט ולהפוך את החומרים המקצועיים ליותר נגישים".
כפיר החליט לקחת את מיזם כפרויקט חיים ולעזוב את "מכתשים אגן". בתמיכה מלאה של ההורים ובעידוד מלא של המשפחה, יצאו לדרך.
כפיר ואחיו ליאור בנו צוות של מומחים מתחומי הקולינריה, השיווק, המיתוג, הקמעונות, האריזות וההנדסה. הקצו משאבים כספיים ויצאו לפתח את קונספט האפייה לשוק הקמעונאי.
הדרך נמשכה שנתיים ובמהלכה הושקעו כ-6 מליון ₪ להשקת 186 מוצרים ביום אחד תחת המותג החדש maimon's.
כפיר: "היום אחרי כל הדרך אני יכול להגיד שזה אכן פרויקט מדהים למרות שהדרך הייתה לא קלה ומלאת אתגרים."
כבר מתחילתו זכה הקונספט להכרה רחבה של קמעונאים וצרכנים.
בפברואר 2011 זכה הקונספט בפרס החדשנות של מוצר השנה בקטגוריית בישול ואפייה.

• הוסף לסימניות
ממש תודה לך .
את זה גם אני קראתי והתבלבלתי מה זה אומר ( אני ממש בתחילת הלימודים )
האם זה אומר מומחיות או אולי יחודיות או ששתיהם לא נכונים .

• הוסף לסימניות
מחנות קטנה בשוק הצריפונים, הפכה תבליני מימון למפעל גדול ומשוכלל שליבו בבאר שבע, כאשר הקו המנחה היה ויהיה תמיד: משפחתיות, מצוינות ואיכות.
ככה הם טוענים...
יש לי הרבה סייגים על הקונספט שלהם...
הוא יפה, הוא מוצלח, אבל לא מדבר אמת, הוא לא פונה לקהל יעד כזה סטייל הוא בס"ה משווק בסופרים עממיים, ולא בחנויות בוטיק.
חוץ מיזה שהמוצרים שלהם באמת איכותיים וטובים, אבל לא עד כדי כך כמו שהקונספט שלהם 'מתאר'...
הקונספט שלהם צורח סטייל, מצוינות ואיכות בלי פשרות! וזה לא תמיד נכון, זה קצת אכזב את קהל היעד, וזה ממש יכול לסכן את המותג כולו.
אבל אף אחד לא שואל אותי ;) וזה מה שיש...

• הוסף לסימניות
ממש תודה לך!
אני לא מסכימה איתך בנוגע לסיכון המותג. פרוט יבוא ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה