כללי קונפליקט בין הלקוח לבין המקצוע

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, מה שלומכם?

עשיתי לוגו ללקוח (אם אתם זוכרים - http://www.prog.co.il/showthread.php?t=144339&page=2 )

והוא מעוניין שאעשה בו שינוי כלשהו,
שבעיני מבחינה מקצועית בכלל לא נכון ולא טוב.
(רוצה שאוסיף דף גמרא גם בצד שמאל, ולעשות את הסימניה / הגבול של ים התיכון בצבע לבן במקום כחול!!!)

הסברתי כמה פעמים שבעיני זה יצא לא טוב, קטן, עמוס, מצ'וקמק...
ושהגבול של הים "ייבלע" בין שני דפי הגמרא וזה ייראה קשקוש אחד גדול....
ניסיתי להסביר בכל דרך אפשרית, ואפילו שלחתי לו סקיצות טיוטה למה שביקש, כדי שיראה כמה זה נראה עמוס בעין ואיך כל האלמנטים נבלעים זה עם זה.

אבל הוא ממשיך להתעקש!

האם יש לי זכות להגיד לו "לא"?
ובאופן כללי - מה אני יכולה לעשות במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
אחד הכללים הבסיסים הם:
הלקוח תמיד אומר את המילה האחרונה. הוא משלם, זה המוצר שלו, וזכותו הלגיטימית ביותר לחשוב שהעיצוב מוצא חן (בעיניו).

אם הסברת, נימקת, הבאת הוכחות, בנית עוד סקיצות, והוא עדיין מתעקש -
פשוט לא חותמים על העבודה.

• הוסף לסימניות
אגב, מאד אהבתי את העבודה.
היא מדוייקת מאד מבחינת ההתאמה ללקוח. זה דבר גדול.

• הוסף לסימניות
פעם ביקש ממני לקוח משהו כזה מעצבן, אמרתי לו אני מוכן לעשות את השינויים שאתה מבקש, אבל יש לי בקשה ממך אל תאמר לאף אחד שאני עשיתי את העבודה הזו. הוא התבלבל ושאל מה זה כל כך גרוע? עניתי שבעיני כן! ולדעתי העבודה רק תעשה לי פדיחות.

• הוסף לסימניות
תודה לשניכם!!!!!
על התשובות המסייעות והמעלות חיוך D:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה