קוסמות

• הוסף לסימניות
:)רציתי לשתף אתכם,
צלמתי ערב שלם, במסרטה שלי,
(היא מקצועית מאוד NX3 למי שמכיר...)
הכנסתי את הכרטיס למחשב ,
הוא התחיל להעתיק ונעצר- לא מזהה את ההתקן.
הכנסתי שוב- ועכשיו גם לא זיהה קבצים,
הכנסתי שוב- וביקש לבצע אתחול.
בייאוש התקשרתי למוישי רוזן- פופקו,
הוא התחבר אלי למחשב עשה קוסמות-
והכל שוחזר!!
אל תשאלו אותי איך...
הכרטיס עדיין ריק מבחינת המחשב שלי.
אז תדעו-
שיש לכם בעיה- שלא תהיה... יש ב"ה למי לפנות!
בוקר עצוב ומדכא שכבר ראיתי שחורות- נהפך לי לבוקר רגיל של עבודה.....

• הוסף לסימניות
זה לא קוסמות יש לזה שם - data recovery.
למרות שהמחשב לא מזהה את הקבצים הם עדיין קיימים בהתקן הזיכרון כל עוד לא הכנסת חומר חדש.
המחשב לא מוחק אותו לגמרי אלא מגדיר את המקום כפנוי ובמקרה שהכנסת חומר חדש הוא רשאי לאחסן אותו בתאי זיכרון שהוגדרו כפנויים ולכן כל עוד לא נכנס חומר חדש המידע עדיין קיים.
יש תוכנות שיודעות לשחזר את המידע הזה די בקלות ובמהירות.

אבל זו קוסמות ששמורה רק לקהילת הקוסמים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה