דרוש מידע קוסמטיקאית לטיפול פנים טובה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני ממש רוצה להשקיע בעור פנים שלי ( יש לי עוד צלקות מאקנה ) ורוצה ללכת למשהי טובה ואמינה אני גרה בבני ברק . או שיש מכון שהוא טוב אשמח להמלצות חשוב לי האמינות וכמובן ההצלחות ... תודה

• הוסף לסימניות
1698740626178.png

מילר - אבל לא משפחה שלי

• הוסף לסימניות
זה המלצה מניסיון אישי של כמה בני משפחה שלי

• הוסף לסימניות
מלכי זילברברג אלופה.
טלפון 0525600095

• הוסף לסימניות
איפה היא גרה ? את יכולה לפרט ?? ראית אצלה ממש תוצאות ?
היא גרה ברח' הבנים
יש לי עור מאוד רגיש, והיא יודעת להסתדר איתו מצוין.
יש לה חומרים מעולים!
אח"כ העור הופך לחלק!!!!
אני כבר שנים אצלה, ואני לא מוכנה להחליף אותה.

• הוסף לסימניות
היא גרה ברח' הבנים
יש לי עור מאוד רגיש, והיא יודעת להסתדר איתו מצוין.
יש לה חומרים מעולים!
אח"כ העור הופך לחלק!!!!
אני כבר שנים אצלה, ואני לא מוכנה להחליף אותה.
יש לך נסיון אצלה גם בהסרת צלקות של אקנה ?

• הוסף לסימניות
רויטל, נמצאת במגדל של יצחק רבין 1,
יש לה מלא מלא ניסיון, היא מעולה, יש לה ידיים סופר עדינות.
ראיתי מיד תוצאות מדהימות.

• הוסף לסימניות
מה בערך המחיר לטיפול פנים בודד?
לא צריכה מדויק, וגם לא הכי יקרניות..
ביררתי אצל מישהי (לא בבני ברק) ומעניין אותי אם זה זול או יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה