דרוש מתכון קוסקוס מוקרם

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מתכון לקוסקוס מוקרם

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות טעים?
נשמע מענין..

• הוסף לסימניות
הכוונה באמת לקוסקוס מוקרם
שמעתי על זה פעם
ומעניין אותי אם למישהי יש מתכון

• הוסף לסימניות
שמעתי על קוסקוס חלבי נראה לי עם אשל
אבל אין לי מתכון

• הוסף לסימניות
אין מתכון לקוסקוס ברוטב שמנת פטריות?
זה יכול ללכת בכלל?
מה אומרות?

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון כזה- לא מוקרם אבל טעים

2 קולורבי חתוך לקוביות
קופסת שימורים אפונה
בצל חתוך לקוביות
שמן
50 גר' חמאה
1 כוס חלב
1 כוס מים

מטגנים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את הקולורבי וכוס מים ומבשלים 10 דק' על אש בינונית- גבוהה
מוסיפים את האפונה, חמאה וחלב
מבשלים לצימצום הנוזלים תוך כדי ערבוב.
מגישים מעל הקוסקוס

מאמינה שאת יכולה להחליף את האפונה בפטריות אבל לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל מתכון לקוסקוס מוקרם
את מתכוונת לקוסקוס שאוכלים עם יוגורט חמוץ כזה בצד
זה מאכל אלג'יראי וזה קוסקוס מתוק עם חמאה והרבה סוכר. מעדן!!!
בדר"כ בצד מוסיפים ביצה, תפוחי אדמה וגזר ואוכלים יחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה