בקשה קופון בנק הפועלים לקסטרו זמין כרגע להורדה - אם זה מיותר לכם, יש מצב שתמסרו לי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל קישורים למוצרים טובים!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
הסקיני צר אבל לא ממש סקיני, שימי לב
מה שכן, זה מחזיק מעמד בטירוף (כן דוהה, אבל לא נקרע)
המכנסיים על הכביש כבר מנובמבר שעבר ובינתיים במצב מצוין
חולצות - אני לוקחת לבנים את החולצות בית ספר הפשוטות, שרוול ארוך כחולצות מעבר. לא נשאר הרבה מידות בגוונים היותר מעניינים.
מכנסיים חורפיים ראיתי רק בבייבי. יש גם מכנסי פליז וגם מכנסי קורדרוי.

• תודה
Reactions: ot!
  • הוסף לסימניות
הסקיני צר אבל לא ממש סקיני, שימי לב
מה שכן, זה מחזיק מעמד בטירוף (כן דוהה, אבל לא נקרע)
המכנסיים על הכביש כבר מנובמבר שעבר ובינתיים במצב מצוין
חולצות - אני לוקחת לבנים את החולצות בית ספר הפשוטות, שרוול ארוך כחולצות מעבר. לא נשאר הרבה מידות בגוונים היותר מעניינים.
מכנסיים חורפיים ראיתי רק בבייבי. יש גם מכנסי פליז וגם מכנסי קורדרוי.
מה הכוונה לא ממש סקיני?
ומה היית לוקחת לבן חמש לא גדול?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא ממש סקיני?
ומה היית לוקחת לבן חמש לא גדול?
יש לי בן רזה ממש בן 7 שלובש מידה 7-8
זה נראה טוב
אבל הסקיני של נקסט היה יושב עליו יותר טוב
על בן אחר שהוא רזה סטנדרטי, זה נראה מצוין
אבל לא מהודק מאוד כמו בנקסט

• הוסף לסימניות
יש לי בן רזה ממש בן 7 שלובש מידה 7-8
זה נראה טוב
אבל הסקיני של נקסט היה יושב עליו יותר טוב
על בן אחר שהוא רזה סטנדרטי, זה נראה מצוין
אבל לא מהודק מאוד כמו בנקסט
ואגב, הילד בן 7 גבוה מאוד
שלא תתפשלי במידות בגללי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה