קופון לנקסט

• הוסף לסימניות
יש בגדים שכתוב שזה יהיה תוך 3 שבועות
יש למישהי נסיון עם זה אם זה באמת תוך 3 שבועות כבר מגיעה???

• הוסף לסימניות
לאחרונה נקסט התחילו לשלוח בדואר רשום. הם שולחים למייל מספר מעקב שאיתו נכנסים לדואר ישראל ועוקבים. אפשר לעקוב אחרי המשלוח מהרגע שהוא נכנס לארץ.

• הוסף לסימניות
הצלחת לעקוב?

לי הם שלחו קישור במייל שאיתו אני יכולה לעקוב
אבל הוא כותב לי שהקישור לא נכון- "קישור שבור"... למה?

• הוסף לסימניות
למידות נעליים 36 ו-37 ישראליות, איזה מידות להזמין בנקסט? יש למישהו ניסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ZIPI31;1213486:
הצלחת לעקוב?

לי הם שלחו קישור במייל שאיתו אני יכולה לעקוב
אבל הוא כותב לי שהקישור לא נכון- "קישור שבור"... למה?

תכנסי דרך גוגל ל"דואר ישראל" ושם למעקב משלוחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1213654:
למידות נעליים 36 ו-37 ישראליות, איזה מידות להזמין בנקסט? יש למישהו ניסיון עם זה?

US 7 מקביל למידה ישראלית 37-38

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 8787;1201490:
אני קיבלתי הנחה עם הקופון הזה:
NEXTLAISHA

(ממישהו שהעלה את זה לכאן)

זה אכן עובד, כל שאר הקופונים לא עובדים...

• הוסף לסימניות
התנסתם בחזרת מוצרים? אם כן כמה זמן לוקח? ומה הכתובת שמחזירים? ואיך מזדכים כספית? והשאלה האחרונה האם כדאי להתחיל עם זה?
תודה ליועצים/ות

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי עם שום קופון

• הוסף לסימניות
תקראי את האשכול על 'נגמרו חגיגות הנקסט'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה