מידע שימושי קופון לקבלת בקבוק ספרייט מתנה

• הוסף לסימניות
גם בעיני זה נראה מוזר.
אבל אי אפשר לדעת מה מצבו הכלכלי של כל אחד ויכול להיות שיש אנשים שזה מציל אותם.
לא קשור למצב הכלכלי יש אנשים שאוהבים לקבל דברים בחינם

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו שבסוף לא השתמש בקופון בגלל שאין לו sms?
אני יכולה להוציא לכם קופונים אם אתם רוצים...

• הוסף לסימניות
יש חסד, האם יש בשכונה גם תופס?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי מופיע ביש חסד', והתקבל למייל

• הוסף לסימניות
1622735300436.png

מופיע: יש חסד.
מי אמר שאפשר גם בשופרסל?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי למייל.
העתקתי את קוד הקופון לאנשי קשר בפלאפון אבל כשהגעתי לסניף (יש חסד - עזרא ב"ב) אמר לי האחראי שהנוהל הוא שצריך את זה מודפס מהמייל.
לתשומת ליבכם.
ואגב, כבר כתבו, אם יש לכם סטיק של נטפרי אתם יכולים לקבל אליו את ה-SMS.

• הוסף לסימניות
מענין שאנחנו לא מצאנו ביש חסד את הספרייט הזה -מדוע? זה לא נמצא באזור השתיה?

• הוסף לסימניות
האם זה מיועד לכל כתובת מייל, או לכל בן אדם, הכוונה, אם יש לי כתובת מייל של העבודה שלי, אני יכולה להכניס ולקחת את זה לעצמי (כי לא צריך את זה שם) אפילו שכבר קבלתי, או לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה