קופון קופון לשיין למשלוח חינם, יש?

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מכירה את האתר, אשמח אם מישהו מכיר קופון למשלוח חינם.
או שתגידו שאין :)
תודה!

• הוסף לסימניות
בימי ראשון זה משלוח חינם (אוטומטי בלי קופון)

• הוסף לסימניות
בימי ראשון המשלוח חינם מכל סכום
בשאר הימים חינם מ160 ש"ח

• הוסף לסימניות
בימי ראשון זה משלוח חינם (אוטומטי בלי קופון)
בימי ראשון המשלוח חינם מכל סכום
בשאר הימים חינם מ160 ש"ח
כל יום ראשון המשלוחים חינם
כל יום ראשון יש משלוחים חינם בשיין
מעבר לזה לא יודעת על קופון כזה,

ויש את הקופונים roya וגם michal שנותנים 15% הנחה.

קצת צפוף לי לחכות לראשון :(
תודה!

• הוסף לסימניות
האתר שלהם לא עובד לי בשביל לבדוק לך
לא זוכרת אם יש קופונים למשלוח חינם
יש יותר קופונים לכל הקניה
משלוח חינם יש בימי ראשון
מתחייל בשערך בשעה 2-3 במוצש
עד ראשון 2-3 בלילה

• הוסף לסימניות
קצת צפוף לי לחכות לראשון :(
תודה!
את יכולה להזמין במעל 160 (מוצרים שאת לא צריכה )
ואחכ תלכי להחזיר (בקלות בדואר ללא המתנה של תור והחזר לאשראי (אם קנית באשראי)

(רק שימי לב שאת מזמינה מוצרים שאפשר להחזיר)

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מה המינימום למשלוח חינם בSHIEN בימי ראשון
הוא כל הזמן מעלה לי ומעלה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה