כללי קופון משתלם בדפוסייט

• הוסף לסימניות
זה 100 תמונות לשנה?
יש לי עכשיו כזו תוכנית וזה עלה לי 100$
כך שהקופון ממש זול
תעדכני גם פעם הבאה...
תודה

• הוסף לסימניות
הסתדרתי - תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה מאה תמונות בלי שום הגבלת זמן , אני תמיד קונה כמה קופונים כאלו יחד
זה שווה מאד, כשנגמרו לי החבילות שרכשתי דרכם ולא היתה לי ברירה שילמתי בדיוק כפול!

• הוסף לסימניות
זה מאה תמונות בלי שום הגבלת זמן , אני תמיד קונה כמה קופונים כאלו יחד
זה שווה מאד, כשנגמרו לי החבילות שרכשתי דרכם ולא היתה לי ברירה שילמתי בדיוק כפול!
מענין, את בטוחה?
אני עשיתי רכישה של מאה תמונות ב100$ ותמיד כשאני מסתכלת באתר הם כותבים לי כמה ימים נשאר עד לסיום חבילה (מצרפת צילום מסך)
אם זה בלי הגבלת זמן בטוח משתלם לקנות את הקופון
תודה

קבצים מצורפים

• אתר.jpg
    אתר.jpg
    KB 22.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
למה דפוסייט חסום באתרוג?

• הוסף לסימניות
תבקשי שיפתחו לך , אני באתרוג ופתוח אצלי

ארטליין - כן
זה לא מוגבל
החבילות של דפוסייט בעצמם זה אכן לשנה.

הנה צילום מסך:

קבצים מצורפים

• דפוסייט-01.jpg
    דפוסייט-01.jpg
    KB 182.6 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
איך זה עובד? שילמתי דרך הקופון. אין לי מנוי באתר. שאני מסה להוריד תמונה ( נרשמתי דרך גוגל)
הוא מעביר אותי לבחירת חבילה? מישהו יודע מה עלי לעשות.

• הוסף לסימניות
הם שלחו לך עמוד כזה עם קוד קופון נכון?
יש לך קישור שאם תלחצי אליו תועברי לאתר של דפוסייט עם אפשרות להכניס קוד קופון
את מעתיקה לשם את הקוד , וזהו

• הוסף לסימניות
הם לא שלחו...:confused:
טוב אני מבררת את זה מולם. בכל אופן תודה.

• הוסף לסימניות
אלי הגיע לספאם , תבדקי..

• הוסף לסימניות
היי , תודה עזרת לי ! - הגיע לי לקידומי מכירות.

• הוסף לסימניות
נראה שהמבצע הסתיים :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה