קניות באתרים מחו"ל קופון 50$ על רכישה בסך 100$ באמאזון ללקוחות בנק הפועלים פורסם

• הוסף לסימניות
ניסיתי לקנות אבל הוא מוריד לי מיסים בגלל שהקניה עברה את התקרה של 75$.
יש לך פתרון לזה?

תודה

• הוסף לסימניות
ניסיתי לקנות אבל הוא מוריד לי מיסים בגלל שהקניה עברה את התקרה של 75$.
יש לך פתרון לזה?

תודה
הפתרון הוא (אם הקניה היא כמה מוצרים שאין באחד מהם מעל 75 דולר):
לשלוח לשתי כתובות שבכל כתובת אין יותר מ75 דולר. כמובן בהזמנה אחת אבל השילוח לשתי מקומות / שתי שמות

• הוסף לסימניות
יש גם קופון של מקס
לקנות ב 60$ , יש הנחה של 20$

מה דעתכם, יש אפשרות להשתמש בשניהם?
לי הוא לא נותן

• הוסף לסימניות
יכול להיות בגלל שנאי מפצלת ל2 כתובות הוא לא מקבל את הקופון?

• הוסף לסימניות
זה עובד אבל מצד שני הוא לא מקבל את הקופון.
כי הוא מחשב את הקופון על כל כתובת בנפרד ולכל כתובת צריך להיות קניה של 100$.
ואז ממילא גם יורד מכס.
בקיצור הקופון לא ממש שווה.
יותר שווה מי שיש לו כרטיס אשראי של מקס , הקופון שלהם של 20$ מקניה של 60$ כי אז אין מכז ויצא כ 33% הנחה אם קונים בדיוק ב 60$.

• הוסף לסימניות
שימו לב!
באמת אי אפשר להחיל את הקופון בפיצול משלוח.
יתירה מזו, בקנייה החייבת במע"מ משלמים גם על עלות המשלוח לפני ההנחה [למרות שהמשלוח לא משולם בפועל].

• הוסף לסימניות
יש לי קופון 70 ש''ח הנחה ל GROO
ומעוניין להחליף תמורת קופון MAX לאמזון

• הוסף לסימניות
אם יש לך כרטיס אשראי של MAX
אז באתר שלהם

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שיחדשו את המלאי של הקופונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה