קניות באתרים מחו"ל קופון 50$ על רכישה בסך 100$ באמאזון ללקוחות בנק הפועלים פורסם

• הוסף לסימניות
יש לי קופון 70 ש''ח הנחה ל GROO
ומעוניין להחליף תמורת קופון MAX לאמזון
אני מעוניינת אם עוד רלוונטי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
כבר סוכם שהוא לא שווה בכלל, כי יש מכס
לא כדאי להגזים.

ישנם באמזון מוצרים הזולים ב50% ממחירם בארץ, ויש להם כרגע מבצע על משלוח חינם, כך שגם אם ההנחה הנוספת של פועלים תצא רק 20% על המחיר הזול מלכתחילה, זו עסקה מעולה.

• הוסף לסימניות
לא כדאי להגזים.

ישנם באמזון מוצרים הזולים ב50% ממחירם בארץ, ויש להם כרגע מבצע על משלוח חינם, כך שגם אם ההנחה הנוספת של פועלים תצא רק 20% על המחיר הזול מלכתחילה, זו עסקה מעולה.
אכן בדקתי עכשיו, אין אפשרות לפצל כתובות וההנחה יוצאת קצת יותר מ20%
נחמד אבל לא מלהיב

אגב, יש המלצות על קטגוריות מוצרים באמאזון?
אני ממליצה על שעונים ונעליים. הפערים אדירים

• הוסף לסימניות
גם במקס חזר עכשיו הקופון.
20$ בקניה מעל 60$.
כך שזה ללא מע"מ, ומשלוח חינם!

• הוסף לסימניות
לא מתמצאת
אבל אם תהיי מעוניינת להחליף בעד קסטרו - תזכרי שאני ראשונה...

• הוסף לסימניות
אין בעיה! אבל חשוב לי לברר שאין מכס...אחרת זה לא כל כך שווה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה