אידישע מאמע
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אפשר לשלוח לכתובות בארה"ב בלי מכס
מישהו רוצה להחליף הטבה של אמזון של מקס(20 דולר הנחה) עם 70 שח בקסטרו?
(לי יש את ההטבה של קסטרו)
לשנות האתר בחזרה לאנגלית ואז לכתוב את התוקףאני מנסה לרכוש באמזון
וההודעה שקופצת לי כל הזמן שתאריך התפוגה שגוי
והתאריך נכון
ובדקתי בכמה כרטיסי אשראי
ומדובר באשראי שאני קונה איתו ברשת מחו"ל
מה יכולה להיות הסיבה?
אשמח לעזרה
הסתדרתילשנות האתר בחזרה לאנגלית ואז לכתוב את התוקף
ההטבה של מקס לא תקפה כבראשמח
השתמשתי עם זה עכשיו ועבדההטבה של מקס לא תקפה כבר![]()
זה צריך להיות רק 17% מע"מ.יש דרך לקבל החזר על תשלום המכס מאמזון?
הזמנתי ב-100$ עם קופון הנחה של 50$, ועוד 27$ מכס
שחייבים לשלם מראש בזמן ההזמנה.
הענין הוא שהמוצרים לא ישלחו באותו זמן, וממילא לא יהיו חייבים במכס.
מה הסיבה שאמזון גובה את המכס לעצמה בזמן שאין צורך?
אתה זוכר שזה תקף עד חצות היוםמעוניין להחליף קופון של בנק הפועלים באמזון (יש לי) בעד קופון של קסטרו
גם של קסטרו וגם של אמזון.אתה זוכר שזה תקף עד חצות היום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים