בקשה קופון 50 ש''ח בBAG תמורת קופון קסטרו

• הוסף לסימניות
יש לי קופון לחנות bag -באג לקניית מוצרים ב 50 ש''ח ללא הגבלת קנייה כלשהיא,
תמורת קופון של קסטרו מבנק הפועלים - שנגמר לו התוקף מחר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
שולח
יש עוד מישהו שרוצה להחליף?

• הוסף לסימניות
יש לי קופון ל וואלה שופס 50 ש''ח הנחה בקנייה מעל 100 ש''ח,
מעוניינת להחליף תמורת קופון קסטרו.

• הוסף לסימניות
יש לי.
אוכל למסור ללא תמורה.
מי שתופס, תופס!
2-57419048

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי קופון ל מחסני חשמל 150 ש''ח הנחה בקנייה מעל 1000 ש''ח
מעוניינת להחליף תמורת קופון קסטרו.

• הוסף לסימניות
לי יש אפשרות למסור הטבות אחרות של בנק הפועלים תמורת קסטרו

• הוסף לסימניות
יש לי קופון לקסטרו. מי רוצה להחליף בעד קופון אחר?

• הוסף לסימניות
מוסרת את כל הקופונים של בנק הפועלים בתמורה לקופון של קסטרו.
תודה רבה
Zehani4אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
יש לי קופוני בנק הפועלים. רוצה להחליף של קסטרו עם קופונים מבנקים אחרים... כדוגמת וואלה שופס

• הוסף לסימניות
יש לי קופוני בנק הפועלים. רוצה להחליף של קסטרו עם קופונים מבנקים אחרים... כדוגמת וואלה שופס
מציעה לך לפתוח אשכול חדש ותצייני בבירור שאת לא רוצה קופוני פועלים
בטוח יהיו קופצים
בהצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה