הפונצ'יקית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #2,121
יש קופון זמין כרגע?
לסכום של 500
לסכום של 500
כותב לי שזה רק לפריטים ספציפיים
סורי...כ
כותב לי שזה רק לפריטים ספציפיים
אם מעתיקים את הקוד קופון צריך להוריד רווח מיותר, אישית- מעדיפה להקליד.למה אני לא מצליחה להחיל שום קופון באופן גורף????
תודהאם מעתיקים את הקוד קופון צריך להוריד רווח מיותר, אישית- מעדיפה להקליד.
עוד דברים שיכולים להיות:
מוצרים שלא משתתפים
הקופון אזל
הסכום לא תואם
מקווה שעוזר...
תנסי להקליד את הקופונים האלו:תו
תודה
אבל איך אני יכולה לדעת איזה מוצרים משתתפים???
זה קניה של כמה מאות
וגם קופונים של הנחה של דולר לא עבדו לי
מה עושים?
יישר כוח, רק הקופונים שלך עוברים אצלי... חסכתי ללקוחה עכשיו 180 שקלIFPODGW
יש לי קניה של 70 שח (מעל 20$) והקופון הראשון לא עובד לי - מה הסיבה? כותב שהסכום לא מספיק (זה לא כולל משלוח)@פופופ @הפונצ'יקית
קופונים:
קוד קופון: AFFM03 הנחה של:3$ לקניה מעל:20$
קוד קופון: AFFM10 הנחה של:10$ לקניה מעל:69$
קוד קופון: AFFM18 הנחה של:18$ לקניה מעל:130$
קוד קופון: AFFM33 הנחה של:33$ לקניה מעל:239$
קוד קופון: AFFM90 הנחה של:90$ לקניה מעל:599$
אני חושבת, לא בטוחה שזה טעות ואמור להיות רק מעל 29 דולר.יש לי קניה של 70 שח (מעל 20$) והקופון הראשון לא עובד לי - מה הסיבה? כותב שהסכום לא מספיק (זה לא כולל משלוח)
לא חושבתיש קופון לסכום הזה?
מה ניסית?אין שום קופון זמין לקנייה ב- 718 ש"ח - 203 דולר ?
לא יודעת למה .. לי זה עבד (שבעים וקצת ככה שזו לא טעות)יש לי קניה של 70 שח (מעל 20$) והקופון הראשון לא עובד לי - מה הסיבה? כותב שהסכום לא מספיק (זה לא כולל משלוח)
ניסיתי את הקודים שכתוב שזה לסכום הזה אף אחד לא הצליח לימה ניסית?
גם את מה שהעלית למעלה ניסיתי וזה כותב לי על הכלניסיתי את הקודים שכתוב שזה לסכום הזה אף אחד לא הצליח לי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים