- הוסף לסימניות
יש דרך לפנות גם לפני. אבל בשביל זה פונים אחרי התשלוםתודה
תכננתי לעשות את זה
מבקשים אחרי שמשלמים?
כי לפני אני לא מוצאת דרך לפנות למוכר
יש דרך לפנות גם לפני. אבל בשביל זה פונים אחרי התשלוםתודה
תכננתי לעשות את זה
מבקשים אחרי שמשלמים?
תכתבי למוכר לפני שאת קונה, כך אם בכל זאת יגבו ממך מס אולי הוא יפצה אותך חלקית, מנסיון.תודה
תכננתי לעשות את זה
מבקשים אחרי שמשלמים?
כוונתך למע"מ, כי מכס לא משלמים על סכום כזה.תבקשי מהמוכר שיכתוב שזה עולה פחות מ75$ כדי שלא תשלמי מכס.
@rabin @הכלבויניק
יודעים מה קורה אם יש מוצרים שחל עליהם הקופונים ובנוסף יש מוצרים שלא כלולים בזה?
האם ההנחה מתחלקת בין כל המוצרים או רק על מה שחל עליהם הקופונים?
רק על מה שחל עליהם הקופונים
לכאורה העתקה עם רווח לפני או אחרי הקוד.מה זה אומר שכותב את הערה הזו על קודים כתבתם בימים האחרונים?
"איננו מזהים את קוד המבצע הזה. נא לנסות שוב.,
?יש קופונים פעילים?
לא נראה לי, כי כששמת מוצרים אחרים הוא כן זיהה את הקוד.לכאורה העתקה עם רווח לפני או אחרי הקוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים