אלי-אקספרס קופונים באלי-אקספרס

הי, יש למישהו קופונים מעודכנים לאלי אקספרס בקנייה של 200 שקל בערך?
כל הקופנים של דמצבר תקפים כל החודש עד 1 בינואר ב-9:59 בבוקר

ותקפים בדף זה בלבד!

6$ הנחה בקנייה מעל 50$

tasiglicoupons6 ✄
12DEC6 ✄
12PSDEC6 ✄

9$ הנחה בקנייה מעל 80$

tasiglicoupons9 ✄
12DEC9 ✄
12PSDEC9 ✄

14$ הנחה בקנייה מעל 140$

tasiglicoupons4 ✄
12DEC14 ✄
12PSDEC14 ✄

24$ הנחה בקנייה מעל 200$

tasiglicoupons2 ✄
12DEC24 ✄
12PSDEC24 ✄

בנוסף קופון זה:
תקף על מוצרים בעמוד זה בלבד:

3$ הנחה בקנייה מעל 25$

12UP3 ✄
ואם אין לך בעמוד ההוא את המוצרים שאת רוצה, פשוט תיכנסי לכל מוצר בנפרד ואז תרענני :)

אוף, לא הצלחתי :(
זה לא דוקא מהמוצרים בסל, אלא לפי המוצרים שצפו בהם לאחרונה ולכן כדאי לדפדף במוצר הרצוי וגם במוצרים דומים כמה וכמה פעמים, ואח"כ לנסות לרענן את הדף

יש משהו בתוקף? על קופוני דצמבר זה אומר שזה לא חוקי

קופונים תקפים עד 1 בינואר ב-9:59 בבוקר

ותקפים בדף זה בלבד!

6$ הנחה בקנייה מעל 50$

tasiglicoupons6 ✄
12DEC6 ✄
12PSDEC6 ✄

9$ הנחה בקנייה מעל 80$

tasiglicoupons9 ✄
12DEC9 ✄
12PSDEC9 ✄

14$ הנחה בקנייה מעל 140$

tasiglicoupons4 ✄
12DEC14 ✄
12PSDEC14 ✄

בנוסף קופון זה:

3$ הנחה בקנייה מעל 25$

12UP3 ✄

קופון נוסף:

4$ הנחה בקנייה מעל 30$

12WD3 ✄

@rabin יהיו קופונים לשנה החדשה?

סכום הקניה שלי 150 ש"ח ללא משלוח, ולא עובד לי לא הקופון של 30$ ולא של 25$
כתוב שסכום ההזמנה נמוך מידי.. למה??

סכום הקניה שלי 150 ש"ח ללא משלוח, ולא עובד לי לא הקופון של 30$ ולא של 25$
כתוב שסכום ההזמנה נמוך מידי.. למה??
מכיוון שהקופון לא חל על כל המוצרים, וכנראה תקף רק על חלק מהמוצרים בעגלה.

קופון ל40$ יש למישהו ?

אני לא מצליחה לראות את המוצרים שלה בדף הקופונים...
איך זה בדיוק אמור לקרות?
פתחתי כל דף מוצר, אח"כ נכנסתי לדף הקופונים הנ"ל ורפרפתי, רואה רק מוצרים אחרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה