אלי-אקספרס קופונים באלי-אקספרס

מתי מתעדכן הקופונים?
היום ב 12 או מחר ב 10?

סורי על הברות בעניין---
אבל אם יש לי קניה ב240 ש''ח
איזה קופון אני צריכה לקחת?????

אלו כל הקודים שצפויים

US $2 off $19 code: AFFOD2
US $5 off $39 code: AFFOD5
US $10 off $79 code: AFFOD10
US $20 off $159 code: AFFOD20
US $30 off $239 code: AFFOD30
US $40 off $329 code: AFFOD40
US $60 off $569 code: AFFOD6
אני מנסה להזין ותם וזה מה שכתוב לי:
קוד קופון זה נועד לשימוש חד פעמי בלבד ולא ניתן להשתמש בו כאן

מה הסיבה?

US $2 off $19 code: AFFOD2
US $5 off $39 code: AFFOD5
US $10 off $79 code: AFFOD10
US $20 off $159 code: AFFOD20
US $30 off $239 code: AFFOD30
US $40 off $329 code: AFFOD40
US $60 off $569 code: AFFOD60

מה נסגר עם הקופונים? לא עובדים... [נתקע לי עמוד ההזמנה, ריעננתי וכל הפריטים הועברו לרשימת ההזמנות. נכנסתי אחד אחד והכנסתי שוב לסל, חלק מהמחירים עלו ונאלצתי להסיר ואז המחיר ירד, ושוב הכנסתי לעגלה... משהו הזוי. בקיצור הקופון הלך לפח, והשני לא עובד...]

אני רואה שהרבה כותבים כאן על קופונים בדולרים.
אין קופונים בשקלים?
אני צריכה לעשות עכשיו הזמנה ורוצה מאוד קופון.
אם מישהי יכולה להגיד לי אם יש קופונים או לא אשמח.
כשניסיתי לחפש קופונים באלי, אני רואה שכל קופון זה לחנות ספציפית, אז מה זה כל הקופונים שמובאים כאן באשכול ?

דף הקופונים לא נותן כעת קופונים פעילים. תנסי את מה שלמעלה. בכל מצב אולי מחר יתחדשו יש עוד זמן לסייל

אני רואה שהרבה כותבים כאן על קופונים בדולרים.
אין קופונים בשקלים?
אני צריכה לעשות עכשיו הזמנה ורוצה מאוד קופון.
אם מישהי יכולה להגיד לי אם יש קופונים או לא אשמח.
כשניסיתי לחפש קופונים באלי, אני רואה שכל קופון זה לחנות ספציפית, אז מה זה כל הקופונים שמובאים כאן באשכול ?
כאן עושים המרה מדולר לש"ח

האמת שניסיתי אתמול להשתמש בקופונים הנ"ל בקנייה בשקלים ועבד מצויין, בלי להמיר.(AFFOD)
זה לא ממיר טכנית, רק למי שמתקשה (כמוני) להבין איזה קופון מתאים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה