בדרך כלל לא, לפעמים כן.האם אי אפשר להשתמש פעמיים באותו קופון??
קופונים למה?המבצע הקרוב מתחיל 6 בספט׳, 10:00 (שעון ישראל) עד 8 בספט'.
הנחה של 6$ בהזמנות של 60 $ קוד קופון: 99SD06
הנחה של 9$ בהזמנות של 80 $ קוד קופון: 99SD09
הנחה של 13$ בהזמנות של 130 $ קוד קופון: 99SD13
הנחה של 20$ בהזמנות של 200 $ קוד קופון: 99SD20
יעבדו בסייל הקרוב, מתחיל ב 6 בספט׳, 10:00 (שעון ישראל) עד 9 בספט':
- 6$ הנחה בקנייה מעל 50$ עם הקופון 99SD6
- 6$ הנחה בקנייה מעל 60$ עם הקופון 99SD06
- 9$ הנחה בקנייה מעל 80$ עם הקופון 99SD09
- 13$ הנחה בקנייה מעל 110$ עם הקופון 99SDB13
- 13$ הנחה בקנייה מעל 130$ עם הקופון 99SD13
- 16$ הנחה בקנייה מעל 150$ עם הקופון 99SD16
- 20$ הנחה בקנייה מעל 200$ עם הקופון 99SD20
אני חושב שלא.. עד 10 בבוקרכל אלה ללא הגבלת פריטים נבחרים?
עד מתי הסייל (שעה בישראל)?
תודה.
האתר של דבש מביא קופונים מעצמו או שאני צריכה לפתוח את האתר ולחפש?לי יש על המחשב תוסף שמחפש קופנים בכל מיני אתרים,
כמעט ואין קניה [ולא רק באליאקפרס, אלא גם בשיין ועוד] שהוא לא מביא לפחות קופון אחד.
לא נראה ליהאתר של דבש מביא קופונים מעצמו או שאני צריכה לפתוח את האתר ולחפש?
התקנתי אתמול את התוסף. היום נכנסתי לאליאקספרס וזה מראה לי ליד מוצרים מסוימים ברשימת הקניות אפשרות לקבל קופונים מהמוכרים. האם זה בזכות התוסף של דבש?צפה בקובץ המצורף 963551
איך אפשר לזהות את הקופונים ש'דבש' מוצא?לא נראה לי
יש מידי פעם קופונים באליאקספרס,
ויש קופונים שהוא מוצא
זה שני דברים שונים [עד כמה שידוע לי]
אחרי הקניה נפתח חלון חדש בצדאיך אפשר לזהות את הקופונים ש'דבש' מוצא?
כלומר, לפני התשלום?אחרי הקניה נפתח חלון חדש בצד
כאשר מגיעים לקופה,כלומר, לפני התשלום?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים