קופון קופונים חדשים ללקוחות פועלים

1622797417209.png

אם הרבה חרדים יכתבו להם שרוצים הטבות שמתאימות גם לציבור החרדי הם ישנו את זה

אין קישור לזה, צריך לפנות לבנקאי דרך האתר לכתוב את הפניה.

אני פניתי בפניה לבנקאי דרך האתר
שלחו לי מכתב תשובה מהנהלת בנק הפועלים ,
בודקים היתכנות לקופונים מיוחדים למגזר
לכן חשוב שתהינה עוד פניות בנושא.

פניתי כעת...מחכה לתגובה

כבר מלפני שנה פניתי.. אמרו לי שזה מה יש..
צריך להציף בעיתונות, למה שלא ימצאו קשרים עם עסקים חרדים???

התקשרו אליי מקודם מהבנק,
הם אמרו שהם מקבלים הרבה פניות בקשר להטבות,
והם מטפלים בזה כדי להתאים לציבור החרדי,
חוץ מקסטרו קרביץ וכו'.
הנציגה אמרה שזה עומד על הפרק הנושא הזה.

כתבתי לפניות הציבור
קיבלתי מיל כנ"ל
נחכה ונראה...

התקשרו אליי מקודם מהבנק,
הם אמרו שהם מקבלים הרבה פניות בקשר להטבות,
והם מטפלים בזה כדי להתאים לציבור החרדי,
חוץ מקסטרו קרביץ וכו'.
הנציגה אמרה שזה עומד על הפרק הנושא הזה.
אני מקווה שלא מורידים את קסטרו - זה טוב גם לחרדים

גם אני שלחתי
שלום רב,

בהמשך לפנייתך אל פניות הציבור באתר השיווקי של הבנק,

אנו ערים וקשובים לרגשות לקוחותינו הנמנים על כל גווני החברה הישראלית.

הבנק מפרסם מידי חודש הטבות בעלות ערך לציבור הדתי שומר מצוות ( כגון : קסטרו, קרביץ, צומת ספרים, קפה גרג וכו').

פרסום הטבות בעלות ערך ייחודי לציבור החרדי ( כגון: רשתות מזון, הלבשה מופעים וכו') נבחן בימים אלו.

אנו מקווים לשביעות רצונך מהשירותים וההטבות שמעניק הבנק .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה