הכל בעזרת הבורא
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
התלוננתיאנא תגובותיכם לבנק לשיוויון
התלוננתיאנא תגובותיכם לבנק לשיוויון
זה עדיין עם נקודות? או כמו פעם רק הטבות?היום נכנסתי לאתר,
ההטבות הופיעו כרגיל
בערך אותן הטבות שהיו תמיד
נראה שהאפליקציה זה בנוסף להטבות הרגילות
נראה כמו פעםזה עדיין עם נקודות? או כמו פעם רק הטבות?
מה בדיוק ההטבות שיש שם את יכולה לשתף אותנו<?יש גם הטבות ברגיל
אבל רוב ההטבות השוות באפליקציה (קופון לקסטרו ,רנואר, גולף, גיפטכארד ,טוונטיפורסבן ועוד )
מה בדיוק ההטבות שיש שם את יכולה לשתף אותנו<?
גם אני אשמח, לא אכפת לי בעד משהומי שלא צריך קרמבו
אשמח מאוד אם יוכל לשלוח לי קוד שובר במיל
5714115d שטורדל גימייל נקודה קום
תודה רבה
באתר או באפלקציה?גם אני אשמח, לא אכפת לי בעד משהו![]()
יש קופונים חדשים ?מי שלא צריך קרמבו
אשמח מאוד אם יוכל לשלוח לי קוד שובר במיל
5714115d שטורדל גימייל נקודה קום
תודה רבה
זה הטבות עם חוויות ?יש גם הטבות ברגיל
אבל רוב ההטבות השוות באפליקציה (קופון לקסטרו ,רנואר, גולף, גיפטכארד ,טוונטיפורסבן ועוד )
זה הטבות עם חוויות ?
אולי גם אנחנו נשלח מכתב לאן שולחים??קיבלתי מכתב תשובה מהבנק:
אולי גם אנחנו נשלח מכתב לאן שולחים??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים