דרוש מידע קופונים להנחות בשיין

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש כל מיני קודים ששמים בקוד קופון וזה נותן הנחה
יודעים איזה?

• הוסף לסימניות
נכון, יש כמה קודים וכל אחד נותן הנחה אחרת (10%/15%)
(אי אפשר להזין כמה קודים יחד)
רשמתי אותם איפשהו, זה לא לידי עכשיו
תוכלי לכתוב מייל ואשלח לך מאוחר יותר,

• הוסף לסימניות
נכון, יש כמה קודים וכל אחד נותן הנחה אחרת (10%/15%)
(אי אפשר להזין כמה קודים יחד)
רשמתי אותם איפשהו, זה לא לידי עכשיו
תוכלי לכתוב מייל ואשלח לך מאוחר יותר,
twtylh37 @ gmail.com

תודה רבה על הרצון לעזור

• הוסף לסימניות
לי הם תמיד כתוב באתר איזה קופונים יש מאיזה סכום והם מעודדים אותי להגדיל את ההזמנה כדי לקבל קופון שווה יותר.

• הוסף לסימניות
שנכנסים לשיין זה קופץ מיד...
באמת?? לא ראיתי
לי הם תמיד כתוב באתר איזה קופונים יש מאיזה סכום והם מעודדים אותי להגדיל את ההזמנה כדי לקבל קופון שווה יותר.
מה מקסימום ההנחה שמקבלים?

אני היחידה ששילמתי עד עכשיו מחיר מלא?:(:(

• הוסף לסימניות
זה מופיע בחלק העליון של האתר
לדוג'
1695907719741.png

• הוסף לסימניות
תלוי כמובן באיזה סכום את קונה.
ההנחות הן: 10, 15, 20 אחוז.
חלק מהחווית קניה שלי זה לראות בפירוט בסוף כמה חסכתי...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה