אטרקציה קופונים לירכא

• הוסף לסימניות
אני קניתי בקופונופש https://cpnclub.co.il/supplier/מיי-בייבי-ירכא
ביתד יום ג' היה פרסומת של 200 ב100, שזה הכי זול , אבל כדאי לבדוק שזה מי בייבי.

לעצם הענין:
יש אופציה לקנות לדוג' 400 נקודות (במחיר הזול שמצאתם)
ולחלק את זה לכל ילד לכרטיס נפרד
אז אם קניתם 2 חבילות בקופונופש או במקום אחר יש לכם כרטיס לכל חבילה ,
ואם אתם קניתם 400 ורוצים לתת לכל ילד 50 , אז יעלה לכם הכרטיס 5 שח
אבל במקרה כזה תבדקו שהם מטעינים לכם סכום עגול
כי לנו בגלל החלוקה הם הטעינו 49.99 ואז לא הצלחנו לנצל את השקל עד הסוף.

בנוסף, נשאר לכם שקל בכרטיס ואתם רוצים לעשות עוד מתקן אתם יכולים לפנות לקופות ולהוסיף לכרטיס עוד שקל או כמה שצריך במחיר מלא.

כדאי לעבור קודם עם הילדים על המתקנים ולראות מה עושים עם כל אחד, יש גיל שזה לא כזה מענין ויש מתקנים שאינם מתאימים לילדים עדינים, וסתם חבל על הכסף.

יש שם בי גאמפ שזה טרמפולינות וקיר טיפוס שהכניסה עולה 35 לאחד וזה צריך בתפיסת תור ומילוי הצהרת בריאות שם ע"ג טאבלטים. זה אטרקציה נעימה לכל המשפחה יחד וכדאי לתפוס תור מיד שמגיעים ותוך כדי לטייל במתחם.
תדעי אולי להגיד לי,
כמה עולה כרטיס? האם לכל המתקנים? מאיזה גיל עולה כרטיס?
לא עונים לי לטלפון בשרות לקוחות.
ומה הכוונה נקודות? שקלים?

• הוסף לסימניות
תדעי אולי להגיד לי,
כמה עולה כרטיס? האם לכל המתקנים? מאיזה גיל עולה כרטיס?
לא עונים לי לטלפון בשרות לקוחות.
ומה הכוונה נקודות? שקלים?
משלמים 100 שקל ומקבלים זיכוי לשימוש ב-150 נקודות, (יש גם ביותר, ראו כאן)
כל מתקן נקוב עליו כמה נקודות הוא עולה, ומתקפים בו את הכרטיס, יש מ-3 נקודות, ועד 60.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה