קופונים ל- next

• הוסף לסימניות
ללקוח חדש - בקניה מעל 250 ש"ח

1HK5HX8VF1
4JQ323XW6R

1SJ7G46ZE3
4U64ZL8M4Q

• הוסף לסימניות
מאיפה זה?
זה כמו ה- NEXTLAISHA?

• הוסף לסימניות
לידיעתכם
אפשר להשתמש בקופונים אלה רק פעם אחת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shevi100;1277939:
ללקוח חדש - בקניה מעל 250 ש"ח

1HK5HX8VF1
4JQ323XW6R

1SJ7G46ZE3
4U64ZL8M4Q

מאיפה מקבלים קופונים אלו?

• הוסף לסימניות
יש לי כזה חוברת! איפה זה אמור להיות כתוב?

• הוסף לסימניות
מאחורי החוברת יש 2 קופנים, לשימוש בקניה מעל 250 יורד 75 ש"ח!!!

• הוסף לסימניות
על הכריכה עצמה, איפה שמופיע באנגלית השם והכתובת שלך, רשום קצת חלש

• הוסף לסימניות
טוב- כנראה שאצלי זה לא מופיע!
גם שם וכתובת לא כתוב :)

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לקטלוג שנשלח לאחרונה לכל הלקוחות של נקסט בארץ.. בטח תקבלי בימים הקרובים, אני קבלתי 2..

• הוסף לסימניות
תודה!!!!!!!!!!

75 ש"ח טבין ותקילין......

• הוסף לסימניות
עכשיו יורד 75 ש"ח
נכון לאתמול

• הוסף לסימניות
יש לי גם קופונים כאלו,
אבל אני רוצה להבין:
אם אני נותנת למשתמש חדש והוא משתמש אז אני אמורה לקבל גם הנחה...
אבל אם פתחתי כמה מיילים, לאיזה מייל זה אמור להגיע?
מישהי ניסתה את זה וקיבלה הנחה נוספת למייל שלה?

• הוסף לסימניות
זאת בעיה, אני קבלתי 2 קטלוגים, ויש לי 4 משתמשים, צריך לנסות אחד אחד ולראות לאיזה שם משתמש שייך כל קטלוג (אגב, יש שם מחירים בשקלים)

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה יותר קשה...
יש לי יותר משתמשים וחלק לא רשמתי לי ואני לא זוכרת...
כמה עצוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה