קופונים ל- next

• הוסף לסימניות
רגע הקופון קבלתם במייל??
יש מישהו שיכול לעלות תמונה איך זה נראה?

• הוסף לסימניות
הקופונים במקבלים באימייל זה קופון שאומר שמישהו השתמש בקופון שקיבלת בחוברת (בתנאי שפרסמת את הקופון הזה כמובן)
ואז את מקבלת הודעה מנקסט עם הכותרת הזו:
your friend has placed an order
ובה קופון לשימוש שלך (בלי שתצטרכי לפתוח חשבון חדש)

• הוסף לסימניות
כן אבל אני מדברת על הקופון הראשון מהחוברת, מקבלים בדואר או במייל?
כי לא קבלתי כלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1280467:
כן אבל אני מדברת על הקופון הראשון מהחוברת, מקבלים בדואר או במייל?
כי לא קבלתי כלום!
קיבלתי בתיבת דואר, חוברת עם השם שלי ו2 קופנים

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי קופון, איך זה עובד? האם בהזמנה ראשונה מקבלים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך לסמן איפושהו שאת מעוניינת לקבל את החוברת.

אגב שאלה, אם נרשמתי בשני אימיילים שונים, הם שולחים שתי חוברות?? או שהם מספיק חכמים לשלוח רק אחת לכל בית אב?

• הוסף לסימניות
בפעמים הקודמות קיבלתי 5 (כי היו לי 5 חשבונות) אבל הפעם קיבלו רק 2 - כנראה הם הגבילו את החוברות לאותה כתובת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1280560:
נראה לי שצריך לסמן איפושהו שאת מעוניינת לקבל את החוברת.

אגב שאלה, אם נרשמתי בשני אימיילים שונים, הם שולחים שתי חוברות?? או שהם מספיק חכמים לשלוח רק אחת לכל בית אב?
איפה מסמנים ? מה כתוב?
תודה.

• הוסף לסימניות
כולם מקבלים את החוברת? או רק מי שהזמין משלוח?
במשלוח גם אמור להיות קופון?

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהי קופון לנקסט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti_h;1280406:
ביצעתי המנה לפני שבועיים ב 230 ש' האם אני זכאית לקופון הנחה?

כרגע אני באמצע הזמנה חדשה ב 250 ש' מכת' מייל אחר אוכל לקבל קוד קופון? איך בדיוק אני רואה ת'זה?
משיהי יכולה לעזור לי? תודות!!!!!!!!!
הקפצה.
בכל זאת ? אםשר עזרה ע"מ לקבל קופון , תודות לכל העונות;););)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל קופון.
אגב איך מצרפים חבר לנקסט ומקבלים קופון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה