קופונים מנקסט-למשהו יש?

• הוסף לסימניות
האם עכשיו יש בנקסט קופונים של הנחות?

• הוסף לסימניות
תנסי את זה: WS9K2W92PN
(ותעדכני אותי אם זה עבד לך)

• הוסף לסימניות
לא עבד
למשהו יש אחר?

• הוסף לסימניות
תנסי אולי את זה: W7BQ5II4LK

או שאולי צריך את שניהם, תנסי

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בזה שוב או שזה חד פעמי?

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
קיבלתי מנקסט 2 קופונים להנחה של 50 ש"ח בקניה מעל 250 ש"ח
ההנחה מותנית בכך שאצרף חבר חדש ואז גם הוא וגם אני נקבל את ההנחה
מצ"ב הקופונים:
VF7K3GB6A3
V5QN7JR2SQ
(אם את מתחברת אם מייל חדש ומשתמשת בקופון - אני יכולה להשתמש בזוג שלו)

אם מישהי כאן מצליחה לנצל אחד מהם בתור חברה חדשה, שתודיע...
הגיוני שזה חד פעמי...

• הוסף לסימניות
איך מקבלים מהם קופונים? גם אני רוצה...
עדיף קופונים לקניה רגילה, לאו דוקא מעל 250 ש"ח.
ואיך אתם מסתדרות עם המשתמש החדש? כמה מיילים אפשר לפתוח בשביל צריך להחזיק ראש בשביל כך.

• הוסף לסימניות
כיון שאני כבר רשומה שם - הם שלחו לי הביתה קטלוג לרגל העונה החדשה (לא מומלץ להכניס הביתה...)
ועליו בכריכה היו מודפסים 2 הקופונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה