קופונים שווים מתנובה. ב

• הוסף לסימניות
שווה, תודה!
מה זה 'החנויות הנבחרות'? אלו שבאזורי מצב קיפוח, אף פעם לא 'בוחרים' אותן. (:

• הוסף לסימניות
יש מצב להעלות? לא רק קישור?

• הוסף לסימניות
לטובת החסומים והעצלנים :)

שימו לב שכל קופון תקף לרשתות שונות
(את השוקו לדוגמא, אפשר גם ב'רמי לוי')

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 482.2 · צפיות: 8
  • 4.jpg
    KB 499.3 · צפיות: 9
  • 3.jpg
    KB 579.7 · צפיות: 15
  • 2.jpg
    KB 503.9 · צפיות: 8
  • 1.jpg
    KB 258 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ידוע לכם איזה ינויות בבני ברק מקבלות את זה?

• הוסף לסימניות
אני מקוה שהבנתי נכון, אני יכולה להדפיס את זה במדפסת הביתית שלי ויקבלו לי את זה?

ואם אני ידפיס מליון עותקים...?

• הוסף לסימניות
איפה כן?

• הוסף לסימניות
אם מישהו מימש באיזה רשת אשמח לשמוע: יש/ ברכל/ נתיב החסד...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה. מישהו מימש את זה באיזה חנות בבני ברק?

• הוסף לסימניות
המחיר של הגבינה - הוא מחיר מבצע קבוע כבר כמה שבועות ברמי לוי.

מישהו מימש את הקוטג' ברמי לוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה