קופונים של מטרנה מהיריד אתמול - זה נהנה וזה לא חסר.

• הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל קופונים או דוגמיות של סימילאק
באשדוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1113839:
מבדיקה שערכנו הם מוכרים לתאומים ולשלישיות בכמות וזה מגיע הביתה אבל יוצא 51 לקופסא
ביש חסד אנחנו קונים ב-43 ש"ח כמדומני
בזמני הקופונים עלה לנו 38 ש"ח
כך שזה לא משתלם דרך מטרנה.

אמרתי להם אתמול ביריד והם אמרו שהם מודעים לזה
ואני אכן צריכה לעשות בדיקת שווקים :)

מענין.
אני מחזיקה גמ"ח מטרנה והגעתי כמעט עד המנכ"ל, אין על מה לדבר. איך אמר לי מנהל השיווק שלהם? ב"יש" כבר יצא לי יותר זול מאשר דרכם.

• הוסף לסימניות
ידוע לי שיד אליעזר (כמדומני- אם תרצו אברר זאת)עוזרים מאד בתאומים. שכנה שלי קבלה מהם ארגזי מטרנה.

• הוסף לסימניות
יש לי שלש דוגמיות של סימילאק שלב 2,
בבני ברק.

• הוסף לסימניות
לי יש 4 דוגמיות סימילאק שלב 2, למעוניינות, במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;1113976:
ידוע לי שיד אליעזר (כמדומני- אם תרצו אברר זאת)עוזרים מאד בתאומים. שכנה שלי קבלה מהם ארגזי מטרנה.

פשוט מאוד, ובלי להתבייש.
אני מקבלת גם על ילד אחד ובטח אם תבקשי על 2 זה יהיה אפשרי.
את מתקשרת לאחראית באזור שלך מסבירה לה את המצב, אני מאמינה שהיא תשאל קצת פרטים מה בעלך עושה, אם יש לכם כבר דירה? חובות? וכו'
מה שהיא צריכה לשמוע שהמצב באמת מצריך, ושוב תאומים זה ודאי עסק אחר....
וברגע שהיא מאשרת (טלפונית) יש תאריכים מסוימים שבהם אפשר להגיע למשפחה מסוימת ובמקום מקבלים 3 חבילות מטרנה לחודש! (על תאומים בטח יותר...)
תנסי, אם את ירושלמית אנסה לעזור...

• הוסף לסימניות
תאומים מקבלים מיד אליעזר כמה קופסאות מטרנה לחודש. רק שזה מטרנה רב שלבית...

• הוסף לסימניות
מטרנה מיד אליעזר

איך?
למי פונים?

• הוסף לסימניות
יש לי קופסא סגורה של 5 דוגמיות מטרנה שלב 1
אשמח לתת ברצון!!!
כבר לא בא לשימוש.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עבור בת משפחה נצרכת ביותר!!
אנא תצרי איתי קשר באישי לתאום

תזכי למצוות

• הוסף לסימניות
ברמי לוי ביתר עילית זה עולה 39 ש"ח תקופה ארוכה (אני חושב לקונים מעל 150 מוגבל ל2. אבל תמיד אפשר להתצרף.) עם הקופון זה היה יוצא 34.

• הוסף לסימניות
יש לי קופונים של סימילאק אדוונס 3 קופונים * 10 ש"ח כל אחת למעוניינת.
שמתי לב שהתאריך האחרון שלו הוא מחר. 01/11/2013.

אולי יועיל למישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה