קופון קופוני מתנות ברחבי הרשת

מצב
הנושא נעול.
הי שמח שזה הועיל

אשמח שתחכימו אותי. שמתי מוצר של 2 ש''ח ומשלוח 25 ש''ח אך הקופון יורד רק על המוצר ולא על המשלוח. למישהי פה ירד גם המשלוח ואם כן איך? ואיפה מוסיפים דוגמיות זה לא נתן לי...

שימו לב שבתשלום אפשר לשלם גם בכל מיני שוברים וגיפטים, ממש שווה!

קופסאות :sne:
[נתן להזמין פעמיים מאותו חשבון...]
1675112005872.png

:oops:

אפשר ללכת לחנות עצמה

אני לא מצליח לסיים את ההזמנה ? הוא רוצה תשלום .(כשאני עושה בדיקת קופון הוא אומר שזה לא בתוקף , למה ?)

אני לא מצליח לסיים את ההזמנה ? הוא רוצה תשלום .(כשאני עושה בדיקת קופון הוא אומר שזה לא בתוקף , למה ?)
קוד שובר הטבה

הקוד שברשותך אינו בתוקף
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף.......................................
עד שמילאתי את השאלון.... לא-הוגן!!!
:(:mad::confused::cry:

image
אנחנו שמחים להזמין אתכם להשתתף בסקר שלנו, כדי שנבין טוב יותר את הרגלי השימוש בשמנת לבישול או בשמנת מתוקה.

ויש גם מתנה! השיבו על הסקר וקבלו סדנת קינוחים דיגיטלית בחינם.

image
אנחנו שמחים להזמין אתכם להשתתף בסקר שלנו, כדי שנבין טוב יותר את הרגלי השימוש בשמנת לבישול או בשמנת מתוקה.

ויש גם מתנה! השיבו על הסקר וקבלו סדנת קינוחים דיגיטלית בחינם.
לא נפתח אצלי טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה