תוכלי להביא לי את הקישור לבלוק?תקף רק על הבלוק.. נראה שכבר ירד מהאתר.
צפה בקובץ המצורף 963083
קישור לא קיים.תוכלי להביא לי את הקישור לבלוק?
@ניהול האתר אפשר בבקשה לבדוק את הבעיה? זה קורה לי בהמון נושאים במעקבלא יודעת אם אצל כולם, אבל אני מפסיקה משום מה לקבל התראות לפעמים, לא רק מהפורום / הנושא הזה...![]()
ניסתי עכשיו לפי ההוראותממש ממש שווה פרסמו לחברים/ות ותנו בלייקים!!
cBook - קבלו cBlock מתנה !!! (רק במחשב)
Cblockgift זה קוד הקופון לקבל בחינם
https://www.cbook.co.il/cblock/
מנסיון שימו לב לצרף את הבלוק הנכון, להכנס ללשונית מתנות בצד שמאל ושם ללחוץ על בלוקC ולעשות כאלו שהם בשווי 48 ש''ח
אחר הקלדת קוד קופון המוצר בחינם כולל משלוח!!
תהנו (:
שאלה-ניסתי עכשיו לפי ההוראות
עובד
איזה כיף
תודה רבה
אני לא מצליחה להבין כלום!ניסתי עכשיו לפי ההוראות
עובד
איזה כיף
תודה רבה
איך עובד לך???ניסתי עכשיו לפי ההוראות
עובד
איזה כיף
תודה רבה
הרגע עשיתי והצלחתיאיך עובד לך???
כעת ניסתי בחשבון אחרתכנסו לכאן
הזמנת מתנה | הדפסה אישית | מבחר מתנות אישיות | C-Book
אין מתנה יותר משמחת ממתנה עם תמונה אישית, באתר WOW תמצאו מבחר של מתנות אישיות איכותיות ובמחירים מצוינים.www.cbook.co.il
ותבחרו בבלוקים של ה48 ש''ח
אמור עדיין לעבוד לפי ההוראות שכתבתי למעלה וכמובן הקשת הקוד קופון שכתבתי בהודעה הראשית של המתנה בשלב התשלום
בהצלחה!!
אכן ההטבה נגמרה. מקווה למצוא עוד דברים מענינים ולהעלות כאן ב''הכעת ניסתי בחשבון אחר
הקופון אינו קיים
מי שמצליח אשמח שיעדכן
תודה רבה!!![]()
מתנה - קופונים לסופר
www.supercoupons.co.il
יש גם קופון נוסף לקבלת 4 כוסות לונגו מתנה עם קוד קופון SEP מותנה בקניית קפה שזה במילא מקבלים בחינם עם הקוד קופון אישי... בהרשמה, ובנוסף מוצר קפה נוסף ב50% הנחה... הקופון בתוקף עד סוף יום ראשון.רוצה 10 קפסולות קפה במתנה?
נרשמים לדיוור ומקבלים למייל קוד קופון למימוש בקניה הקרובה
צפה בקובץ המצורף 967110
פשוט וקליש גם קופון נוסף לקבלת 4 כוסות לונגו מתנה עם קוד קופון SEP מותנה בקניית קפה שזה במילא מקבלים בחינם עם הקוד קופון אישי... בהרשמה, ובנוסף מוצר קפה נוסף ב50% הנחה... הקופון בתוקף עד סוף יום ראשון.
צפה בקובץ המצורף 967132
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים