קופון קופוני מתנות ברחבי הרשת

מצב
הנושא נעול.
אני גם מנסה למצוא דרך להסיר את המסגרת.

אם מישהו יודע - אשמח לדעת!
ללחוץ על המסגרת ולעשות בשורת המשימות גזור.

עריכה: עובד רק בדף הראשון:(

נערך לאחרונה ב:
ניסת את זה?
כי אני לא מצליחה ככה..
זו הדרך שלי......
לי.gif

פשוט לחצתי בצד ימין למעלה על עיצובים- והוא איפשר לי לבחור מהכל.

מולר אקטיב

2 יוגורטים מתנה

בתוקף עד: 31.12.2021
הקוד נשלח בסמס. לפני כן צריך לענות על כמה שאלות, כגון כמה זמן אתה מתאמן ביום ועוד כמה

@tamar:) כשאת עושה בצורה שהראית, את מקבלת את התמונות כשהן מודפסות על כל הדף? כי אני ידעתי שאפשר להכניס את התמונות רק למסגרת שכתוב "התמונה שלך" ואי אפשר מחוץ לזה, אבל לפי איך שאת מראה זה כן אפשרי...
אולי תפתחו אשכול חדש בעניין הזה...
אני כל פעם חושב שהעלו קופון חדש ומגלה שזה שוב משהו על עיצוב התמונות:p

@tamar:) כשאת עושה בצורה שהראית, את מקבלת את התמונות כשהן מודפסות על כל הדף? כי אני ידעתי שאפשר להכניס את התמונות רק למסגרת שכתוב "התמונה שלך" ואי אפשר מחוץ לזה, אבל לפי איך שאת מראה זה כן אפשרי...
אני מוחקת הכל וגוררת לשום מקום על הדף שיהיה הכי למעלה

אני מוחקת הכל וגוררת לשום מקום על הדף שיהיה הכי למעלה

תודה אבל את זה הבנתי לפי הדוגמא ששלחת.
התכוונתי כשאת מקבלת את התמונות הביתה, זה יוצא כמו שעיצבת על כל הדף או רק על חלק ממנו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה