כללי קופנים לאיסטוק

• הוסף לסימניות
אני רוצה לרכוש את החבילה הכי קטנה של אייסטוק (49$) כי אני צריכה רק תמונה בודדת

איך אפשר להוזיל את זה ע"י קניית קופונים?
אני מצרפת 2 אתרי קופונים שמצאתי מחיפוש בפורום - מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד וכמה זה מוזיל?

http://www.couponchief.com/istockphoto#show-offers

http://www.retailmenot.com/view/istockphoto.com

כמו"כ אם מישהו רוכש עבורי מהמנוי שלו - זה חוקי בעניין זכויות יוצרים?

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
כשרוכשים חבילה יש שם שדה לשים קוד קופון. ואיך שכתוב על הקופונים האלו %10 הנחה.
לגבי הענין השני הבנתי שאסור וזה לשון אייסטוק
(b) Seat Restrictions. Only you are permitted to use the Content, although you may transfer files containing Content or Permitted Derivative Works to your clients, printers, or ISP for the purpose of reproduction for Permitted Uses, provided that such parties shall have no further or additional rights to use the Content and cannot access or extract it from any file you provide. You may install and use the Content in only one location at a time, although subject to the Prohibited Uses and the other terms of this Agreement, you are entitled to utilize the Permitted Uses an unlimited number of times. You may physically transfer the Content and its archives from one location to another, in which case you may use the Content at the new location instead. If you require the Content to be in more than one location or accessible by more than one person, you must download the Content from the Site for each such use or obtain an Extended License for a multi-seat license for the Content. You may make one (1) copy of the Content solely for back-up purposes, and you must reproduce all proprietary notices on this single back-up copy.

• הוסף לסימניות
או גם זה
Prohibited Uses of iStock Content

Regardless of if you purchase a standard license or extended license, you can never use iStock content for the following uses:

• .
  • Sub-license, give away, share or otherwise transfer stand-alone images/files

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזרת לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה