קופסאות גרבר נשברות במקפיא

• הוסף לסימניות
אני מכינה ירקות לקטנה , טוחנת ושמה בקופסאות גרבר במקפיא.
משום מה אני מוציאה בלילה למקרר להפשיר ובבוקר התחתית שבורה!
קרה לכם??
בדיוק הכנתי לה היום עוד כמות , איך עדיף לי לשמור?
אולי זה הסוג של הקופסא.. נראה לי שזה קרה לי רק בגרברים של BELOVED
במטרנה לא חושבת..

• הוסף לסימניות
אסור להקפיא בכלי זכוכית כי הם נשברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1383577:
אני מכינה ירקות לקטנה , טוחנת ושמה בקופסאות גרבר במקפיא.
משום מה אני מוציאה בלילה למקרר להפשיר ובבוקר התחתית שבורה!
קרה לכם??
בדיוק הכנתי לה היום עוד כמות , איך עדיף לי לשמור?
אולי זה הסוג של הקופסא.. נראה לי שזה קרה לי רק בגרברים של BELOVED
במטרנה לא חושבת..

רק שאלה...
לא צריך לטבול אותם לפני?
כי גם חשבתי להשתמש, אבל רק הטרחה של לקלף את המדבקה ולטבול- לא שווה את זה.
אולי מצאת שיטה לקלף את המדבקה? או שאני טועה ובכלל לא צריך לטבול...

• הוסף לסימניות
חייבים לטבול אותם לפני שימוש נוסף

• הוסף לסימניות
בשביל מה יש קופסאות חד פעמיות? להטביל, לשטוף...חד פעמי ולפח-זה יוצא חצי שקל לקופסא...

• הוסף לסימניות
אני הייתי מקפיאה בקופסאות שמקבלים עם ערכת השאיבה...
בד"כ הייתי משתמשת מייד בחלב השאוב, כך שלא כ"כ נזקקתי לקופסאות איכסון, חוצמיזה, יש לי הרבה, כי כבר קניתי שלוש ערכות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1383608:
חייבים לטבול אותם לפני שימוש נוסף

זה לא פשוט, למיטב זכרוני יש פוסקים חשובים שוסברים שאין צורך, כי גמר המלאכה הוא בפתיחת האריזה בבית.

לגבי שבירה, האם ייתכן שמלאת אותם עד הסוף? בהקפאה המים מתרחבים, ואם ממלאים מדי - זה נשבר.
גם הפרשים גדולים של חום וקור עושים זאת. אם ההפשרה נעשית במים חמים זה עלול לקרות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי מכסים לכוסות, עולה שקלים בודדים והקפאתי בכוסות ח"פ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1383923:
אני קניתי מכסים לכוסות, עולה שקלים בודדים והקפאתי בכוסות ח"פ

רק כדאי לקנות כוסות ח"פ קצת יותר איכותיות, (אבל מהסוג הפשוט שיתאים למכסה) כדי שלא יתקמטו תוך כדי ניוד למקפיא / ולאחר ההפשרה אל הבקבוק.
שימי לב שיש להשיג כוסות ח"פ (פשוטות) בגדלים שונים, שיתאים לך לכמות - 150-220מ"ל.

• הוסף לסימניות
אני גם מקפיאה בכוסות עם מכסה, עומדות לי בדלת של המקפיא שורות שורות סדורות של ירקות, פרות וחלב אם קפוא... אני רושמת עם לורד ארטליין על המכסה את התאריך והתכולה, מאד שימושי ונח.
דרך אגב- אני מקפיאה ככה גם טחינה ומטבוחה- זאת כמות שמספיקה לי בדיוק לשבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים אדריכל;1385793:
אני גם מקפיאה בכוסות עם מכסה, עומדות לי בדלת של המקפיא שורות שורות סדורות של ירקות, פרות וחלב אם קפוא... אני רושמת עם לורד ארטליין על המכסה את התאריך והתכולה, מאד שימושי ונח.
דרך אגב- אני מקפיאה ככה גם טחינה ומטבוחה- זאת כמות שמספיקה לי בדיוק לשבת.
אם זה חלב אם. לא מומלץ להקפיא בדלת של המקפיא. כשפותחים וסוגרים את המקפיא יש הפרשי טמפרטורות שלא טובים לחלב אם הרגיש.
המומלץ הוא להקפיא בעומק המקפיא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה