קופסאות עץ ליצירה באשדוד

• הוסף לסימניות
היה פעם ברובעים משהו שנקרא 'יצירות נוי'. אין לי מושג מה קורה איתו היום...
כבר הרבה זמן לא הסתובבתי באשדוד.
יש 'הכל בי', מסתבר שיש לו גם.

אם אתה רוצה משהוא יותר מקצועי\מבחר
יש במתחם חנות בשם 'פיקאסו' עם כל העניינים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאלטר;1103648:
היה פעם ברובעים משהו שנקרא 'יצירות נוי'. אין לי מושג מה קורה איתו היום...
כבר הרבה זמן לא הסתובבתי באשדוד.
יש 'הכל בי', מסתבר שיש לו גם.

אם אתה רוצה משהוא יותר מקצועי\מבחר
יש במתחם חנות בשם 'פיקאסו' עם כל העניינים הנ"ל.

הבעיה היא שהיצירות נוי נראה לי לא קיימים ובהכל בי אין משום מה, ופיקאסו מדי יקרים לתקציב שנתנו לי, אני צריכה זול..מוזר אין חנויות באשדוד???????

• הוסף לסימניות
חה, הייתי בטוחה שאני בפורום איש את רעהו בטעות זה כאן..

• הוסף לסימניות
יש בפיקאסו - שזה במתחם, יש בתרבותון שזה במרכז כלניות וכו'...

• הוסף לסימניות
אני חדשה באשדוד ומתסכל אותי החוסר חומרים כאן החוסר חנויות, הייתי בכל החנויות הייתי גם באזור תעשיה נראה שאין מנוס ולקנות מחוץ לעיר.....חבל:(

• הוסף לסימניות
היית בפיקאסו ובתרבוטון ולא היה???

• הוסף לסימניות
יצירות נוי - חבקוק
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה