קופסא בצורת מזודה

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה להשיג קופסאות זולות( למשלוחי מנות)
בצורת מזוודה (בפעמית סטור ראיתי מפלסטיק )
אני שואלת אם מישהו ראה מקרטון ומחיר
תודה

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
לילדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1215364:

לא. למשלוח מנות כאילו מזוודה של רופא
אני צריכה פשוט מאד משהו שאני מרכיבה אפילו
כל דבר אחר יעלה יקר

• הוסף לסימניות
אני קניתי בהכל בשקל בזכריה פינת ר' עקיבא, גודל בינוני, שמכניסים את הדברים מהצד וסוגרים ע"י קיפול משני הצדדים, צבעוני... מעוגל לא ממש מזוודה מרובעת!

• הוסף לסימניות
למה שלא תכיני לבד?

• הוסף לסימניות
יש במורן בסוקולוב פ. רבי עקיבא הרבה סוגים של כאלה דברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1215387:
אני קניתי בהכל בשקל בזכריה פינת ר' עקיבא, גודל בינוני, שמכניסים את הדברים מהצד וסוגרים ע"י קיפול משני הצדדים, צבעוני... מעוגל לא ממש מזוודה מרובעת!

מצוין לי! גם המחיר גם הצורה איפה זה יוצא רחוב זכריה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה אבדוק שמה

• הוסף לסימניות
מישהוא נתקל בקופסא בצורת מזוודה בירושלים?(מקרטון,למשלוחי מנות)
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judy;1218727:
מישהוא נתקל בקופסא בצורת מזוודה בירושלים?(מקרטון,למשלוחי מנות)

אולי בפולי אריזות, רחוב אהליאב 25

• הוסף לסימניות
מי שרוצה לדעת
חרשתי את כל העיר
ובסוף חזרתי לפעמית סטור קניתי מפלסטיק עולה 2.90 גדולה
וקניתי כמה מקרטון מרובעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה