שיתוף קופסה שחורה: קומיקס חדש משבוע הבא! (טיזר)

• הוסף לסימניות
שבוע טוב! מצרפת טיזר (קדימון בעברית צחה) לקומיקס החדש שיתחיל להתפרסם בעז"ה משבוע הבא בעתון ילדים של משפחה, בכל שבוע
מוזמנים לקרוא ולעקוב!
הטיזר התפרסם בעתון של השבת הזאת
שבוע מוצלח לכולם!
פוסטר-01-01-01.png

• הוסף לסימניות
אין !!! פשוט--- אין עליך !
חבל שאנחנו לא מנויים של משפחה
אני מעולפת על הציורים שלך
והצביעה שלך --- זה משהו שאני שואפת אליו
אני מקווה שמידי פעם תזרקי לנו טעימות אה ?!

• הוסף לסימניות
חסום:mad:
אפשר PDF?

• הוסף לסימניות
חסום

• הוסף לסימניות
ראיתי גם בעיתון...
נורא מסקרן, מחכה ליום חמישי, לדפדף מיד לקומיקס שלך!
את מגרה אותי!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני מנוי לעיתון משפחה וכל פעם אני מייד מתחיל במדור שלך !
ממש אהבתי את 1:0 (רק חבל שהוא לא התפרסם כל שבוע...) ;););)

• הוסף לסימניות
בוא מיאזקי, בוא.
חלום שלא ידענו שצריך להתגשם והנה הוא כאן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
PDF?אפשר

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים! שמחתי לקרוא את המחמאות והמילים הטובות, מקווה שתהנו מהסיפור!

לחסומים: לצערי אני לא בבית אז אין לי איך להעלות בקובץ פידיאף

• הוסף לסימניות
אולי מי שזה לא חסום לא ינסה להמיר לנו לPDF? כי זה ממש מסקרן!!.......

• הוסף לסימניות
חסום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה