קופסת אחסון לאבקת כביסה

• הוסף לסימניות
שתיכנס בה כל האבקה (6 ק"ג) או לפחות 5.
איפה אפשר להשיג בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בשערי רווחה קופסאות מרובעות גדולות שמכילות 3.5 ק"ג
נכנס לי ב-2 קופסאות שקית שלמה של אבקת אריאל

הקופסאות שקופות ומגיעות עם מכסים במגוון צבעים (לבשרי, פרווה וכו')
לקחתי אדום לצבעוני וכחול ללבן

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, למה צריך להוציא את כל האבקה מהשקית?

לנוחות השימוש? אני מניחה קופסה בגודל הגיוני במדף ליד המכונה (1ליטר או 1.5 ליטר)
לאחסון? השקית עשויה מחומר השומר על האבקה. הקפידו לסגור את השקית (אפשר באטב כביסה)

• הוסף לסימניות
אני מאחסנת אבקת כביסה בבקבוק של מרכך כביסה.
זהו פתרון זמין ופרקטי. לא צריך כוסות ,כפיות ושאר ירקות.. שופכים לפקק המדידה וישר לתא במכונה.

• הוסף לסימניות
אבל כל פעם את צריכה להרים את הבקבוק הכבד

• הוסף לסימניות
יש היום את הקופסאות בצורת מכונת כביסה הם ממש יציבות ולא נופלות יפות פרקטיות נוחות בקיצור גודל מתאים ונח למכונת כביסה, אני מניחה מעל המכונה וזה ממש מוצלח!

ואפילו אני רואה פה קישור של הנחה:
http://www.hadealhayomi.co.il/deals/Ma0geverl/

אך אני שלמתי על זה 30 ש"ח בר' עקיבא

קבצים מצורפים

• מכונת כביסה.png
    KB 383.5 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1458737:
אבל כל פעם את צריכה להרים את הבקבוק הכבד

אני משתמשת בבקבוק הקטן של המרכך המרוכז, ובוזקת למכונה כמו מרכך.

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחלתי להשתמש בג'ל כביסה, ואני ממש מרוצה ממנו...
לפחות נחסך ממני ענין האחסון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה