כללי קופסת מתנה

• הוסף לסימניות
איפה מכינים קופסת מתנה יחידה עם הדפסה אישית

כמו הקופסאות הקרטוניות ששמים בהם בגדים למתנה בחנויות ממותגות?

• הוסף לסימניות
את מכינה קובץ לפי שרטוט ומדפיסה בדפוס דיגיטלי שיש להם גם ביגים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;760053:
את מכינה קובץ לפי שרטוט ומדפיסה בדפוס דיגיטלי שיש להם גם ביגים

ואת מכירה כזה בית דפוס שידפוק לך ביגים ליחידות?

• הוסף לסימניות
את מכירה?

לא אכפת לי להשקיע כסף אם אני אדע איפה מכינים

• הוסף לסימניות
גרפציק מחזיק נירות עם שטנצים מוכנים כאלו והוא מדפיס עליהם גרפיקה גם בודדים, יש לו את השטנצים של שלמה בן קיקי, תראי באתר שלו באריזות דיגיטליות יש לו כמה גדלי אריזות של קופסאות עם מכסים. עשיתי כמה פעמים שם בגרפציק יצא נהדר. תבדקי שאכן יש לו במלאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;760280:
גרפציק מחזיק נירות עם שטנצים מוכנים כאלו והוא מדפיס עליהם גרפיקה גם בודדים, יש לו את השטנצים של שלמה בן קיקי, תראי באתר שלו באריזות דיגיטליות יש לו כמה גדלי אריזות של קופסאות עם מכסים. עשיתי כמה פעמים שם בגרפציק יצא נהדר. תבדקי שאכן יש לו במלאי.

תוכלי להעלות לינק? לא מצאתי את זה באתר.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;760280:

אני מדפיסה אצלם קבוע ומעולם לא ידעתי שקיימת אצלם אופציה שכזו.
איזה מידע שימושי.

תודה! :p

• הוסף לסימניות
תודה start!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;760309:
אני מדפיסה אצלם קבוע ומעולם לא ידעתי שקיימת אצלם אופציה שכזו.
איזה מידע שימושי.

מזמן כבר 'צעקתי' עליהם למה כאלו סודות הם שומרים לעצמם, גם אני גיליתי זאת די באקראי, ואני בטוחה שאם הייתי טורחת פעם לקפוץ אליהם אני אגלה עוד תגליות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה