כללי קופסת שטריימל לאתרוג

• הוסף לסימניות
אני צריך תמונות טובות ואיכותיות של קופסאות של שטריימל לאתרוג בשילוב גולדפילד (קופסאות לאתרוג מאותו סוג של השטריימלאך רק ביצור מיוחד לאתרוגים).

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו בכלל מכיר את המוצר הזה?

• הוסף לסימניות
לשם שינוי

אני מכיר אבל זה יהיה סיפור להשיג תמונה מזה אני ינסה מיד אחרי החג

בכל אופן חג שמח
ושנה טובה ומתוקה

העיצוב בדרך.... (מה לעשות לא הספקתי)

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אני ישמח מאוד, למה התכוונת שהעיצוב בדרך? על איזה עיצוב מדובר?

שנה טובה

• הוסף לסימניות
גלוית שנה טובה לחברים מפרוג

• הוסף לסימניות
אתה כנראה מתכוון למוצר זה
תמונות

• הוסף לסימניות
רעיון יפה של מוצר, אגב אדון פרוגניק - אתה יודע כמה אמור לעלות הדבר הזה? איפה אפשר להשיג את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגניק;1381902:
מישהו בכלל מכיר את המוצר הזה?

האם התכוונתם למוצר זה?

קבצים מצורפים

• IMG_0059.JPG
    2.9 MB · צפיות: 64
  • IMG_0058.JPG
    2 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליקס;1383320:
רעיון יפה של מוצר, אגב אדון פרוגניק - אתה יודע כמה אמור לעלות הדבר הזה? איפה אפשר להשיג את זה.

אם כבר שאלת - -
אח שלי הוא היצרן הבלעדי של מוצר זה. וניתן להשיגו בשני גדלים. ובכמה סוגי גלופות בהטבעה.
עם אפשרות של הוספת שם על טס בצבע זהב.

ניתן להשיג החל מיום שני בטלפון 0548443251. או אצל המשווקים ברחבי הארץ.

• הוסף לסימניות
נהדר!

שאלה:
האם זה מעור?
מה טווח המחירים של מוצר מעניין כזה?

שנה טובה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1383578:
נהדר!

שאלה:
האם זה מעור?
מה טווח המחירים של מוצר מעניין כזה?

שנה טובה!!

יש סקאי ויש עור.
מחיר: 200-250 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1383537:
אם כבר שאלת - -
אח שלי הוא היצרן הבלעדי של מוצר זה. וניתן להשיגו בשני גדלים. ובכמה סוגי גלופות בהטבעה.
עם אפשרות של הוספת שם על טס בצבע זהב.

ניתן להשיג החל מיום שני בטלפון 0548443251. או אצל המשווקים ברחבי הארץ.
אני מאמין שהוא מחפש צלם שיצלם לו את המוצר..
כי מה שהעלית הוא נורא ואיום.

• הוסף לסימניות
מוצר נחמד לפי התמונות ה"נוראות ואיומות",
וחוצמזה, מה כל הסיפור? כמה עולה צילום מוצר בכמה זויות? השאלה מופנית ל"קקטוס" שהשמיץ (:eek:) את התמונות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;1384835:
מוצר נחמד לפי התמונות ה"נוראות ואיומות",
וחוצמזה, מה כל הסיפור? כמה עולה צילום מוצר בכמה זויות? השאלה מופנית ל"קקטוס" שהשמיץ (:eek:) את התמונות...

הייצרן לא מחפש לצלם או לפרסום את המוצר [מוצר טוב, לא צריך פרסום].
ומשווקים שרוצים לצלם - בכיף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה