קופצים בתאום מושלם!

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שממש דחופה לי אודה למומחית שתפתור לי אותה
אני צריכה לעשות באפטר כמו כדורים שנופלים מלמעלה לריצפה ושכל כדור יזוז כמה תנודות כשיגיע לריצפה
כמוכן כשיפול עליו כדור נוסף הוא יזוז בתאום מושלם לדחיפה שנתן לו הכדור שנפל עליו/ לידו
איך עושים את זה?
האם זה סקריפט או משהו אחר?
אם זה סקריפט אשמח שמישהיא תעלה אותו לפה או תשלח לי במייל שבחתימה
מקווה שהסברתי ברור
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
זה פלאגין בשם Newton.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה, ראיתי שיש לו יכולות ממש מגניבות

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שממש דחופה לי אודה למומחית שתפתור לי אותה
אני צריכה לעשות באפטר כמו כדורים שנופלים מלמעלה לריצפה ושכל כדור יזוז כמה תנודות כשיגיע לריצפה
כמוכן כשיפול עליו כדור נוסף הוא יזוז בתאום מושלם לדחיפה שנתן לו הכדור שנפל עליו/ לידו
איך עושים את זה?
האם זה סקריפט או משהו אחר?
אם זה סקריפט אשמח שמישהיא תעלה אותו לפה או תשלח לי במייל שבחתימה
מקווה שהסברתי ברור
תודה ענקית

יש כאן לקניה+ גרסת נסיון של Newton3

נמכר בסכום צנוע של 249.99$

ברשת יש כל מני תוצאות (גם 2 Newton..) לפלאגין הזה.
בכל אופן אם את רוצה לקנות, הייתי ממליצה לך לבדוק את הנושא עם משהו שיש לו נסיון דווקא עם הפלאגין המדובר
(אולי יש משהו זול יותר שיכול לעשות את הדבר הספיציפי הנ"ל)

הניק דודכהן מתקין פלאגינים לאפטר.

ומצורף הפלא....

הצלחות!

קבצים מצורפים

• אפטר אפקטס – 5 תוספים שימושיים לאפטריסט המתחיל (…להשתגע) בלו.mp4
    21.1 MB · צפיות: 68
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר פרטים?
כמה עולה ואיפה?
האם הטכנאיים שמתקינים בזול גם יוכלו להתקין לי אותו?
לרובם אין.
אני מתקינה בתשלום, לא רק את הפלאגין הזה, אלא כל המקובלים וגם אלו שפחות...

• הוסף לסימניות
לשאלת כמה:
אני אכן גם מלמדת את הפלאגין, לפרטים נוספים - במייל בחתימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה