קופצת למים עמוקים - אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים

• הוסף לסימניות
זה התחיל מציור ידני, ואז הגיע פוטושופ..:D
[האיור צויר במסגרת הקורס של רישום ידני עם דבורה]

קבצים מצורפים

• IMG_20151219_0002_NEW22.jpg
    IMG_20151219_0002_NEW22.jpg
    KB 294.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אחלה קפיצה :D
צביעה מוצלחת! תצליחי הלאה

• הוסף לסימניות
מה זה הדבר המהמם הזההה??? אוהבת את הסגנון מאודדד

• הוסף לסימניות
טוב אני משוגעת על הסגנון הזה!
עוד טיפה עבודה על גזע עץ , העלה הגדול שבצד ימין ועל הסלע הימיני הגדול וזה מושלם בריבוע.
באמת יפה.
צבעת לבד? בשיעור? איפה למדת את זה?

• הוסף לסימניות
וואווו אליפוווווותת!!!
איזו צביעה, איזו רמה!!! תמשיכי עם הסגנון הזה ,הוא כ"כ מיוחד ומדהים!
לא רואים הרבה כאלו.

• הוסף לסימניות
סגנון מאוד מיוחד,המון דמיון,ביצוע עדין ואסתטי

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!! ממש שמחתי לקרוא ולקבל כאלו מחמאות!
ליבליב, תודה! כן אני יודעת. בע"ה אנסה להגיע לזה.. כרגע זה מוקצה מחמת מיאוס;) [אין לי יותר כוח לעבוד עליו]
זה בעיקר מהתבוננות בתמונות שנמצאות באשכול ההשראה ובהדרכות של הצביעה. דבר נוסף זה אומץ להיפטר מקו הקונטור, ותעוזה [לפחות שלי] להשתמש בצבעים שלא בהכרח היו בחירה ראשונה שלי:eek:
הציור התחיל מציור בעיפרון, הצביעה היתה עצמאית אבל כנראה שהחומר של הקורסים הוטמע טוב טוב בתת מודע, התודות למורות שלנו: דבורה קוטוב לרישום ואיור [שציידה אותנו בתמונות השראה נפלאות ופתחה לנו את בלוטות הטעם והדמיון] ולתמי ברנשטיין, המורה לפוטושופ [שבמהלך הקורס החדירה בנו את הרצון להתנסות ולקפוץ למים].

• הוסף לסימניות
זה מקסים ממש, ומריח ריח מקצועי!
רק חסר לי שם איזה דרדס, גמד או חיה עם הבעה מעניינת שיביא את הטון המרתק לציור.
יש כאן פוטנציאל עצום!!!
ים הצלחות, ותמשיכי ליצור יצירות פאר קסומות!
יום מצוין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2046082:
זה מקסים ממש, ומריח ריח מקצועי!
רק חסר לי שם איזה דרדס, גמד או חיה עם הבעה מעניינת שיביא את הטון המרתק לציור.
יש כאן פוטנציאל עצום!!!
ים הצלחות, ותמשיכי ליצור יצירות פאר קסומות!
יום מצוין

וואו, תודה רבה, יפית :)!
האמת שזו פעם ראשונה שאני צובעת צביעה מלאה בפוטושופ, זה היה די סזיפי.. [או כמו החתימה של ליהיא, היה בזה 95% עמל;)]

המשך יום מעולה גם לך!

• הוסף לסימניות
קופצת למים עמוקים ושוחה היטב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה