- הוסף לסימניות
אצלינו גובים 600
גם אצליו גונבים 600
אצלינו גובים 600
השאלה למה לא מקבלות,הגננות ברשת לא מקבלות תקציב בכלל
לא ברור למה, כאילו זה משהו אישי נגד הגננות....הגננות מסתכלות מאד עקום על האמהות שלא משלמות
וזה לו בגלל הטרטור שיש בלהזכיר שוב ושוב, ולקבל תירוצים מכאן ןעד הונלולו. ולהרגיש כאילו הגננת עושקת את האמא המתחמקת.הגננות מסתכלות מאד עקום על האמהות שלא משלמות.
לא בטוח בכלל... שנה שעברה שילמתי חודש לפני סוף שנה, כי באמת לא היה לי מאיפה לשלם!אל תספרו לי על קשיים כלכליים. סדרי עדיפויות, זה העניין.
ואל תספרו לי על קשיים כלכליים. סדרי עדיפויות, זה העניין.
הגיוני לגמרי, ואת לא יחידה.כי באמת לא היה לי מאיפה לשלם!
הגיוני לבקש התחשבות בזמני קורונה, לדוגמא עכשיו, אם אין ריתמיקאית...הגיוני לגמרי, ואת לא יחידה.
אז תסבירו, תגידו שקשה. תחלקו לתשלומים.
אל תשאלו אם זה חובה או לא והאם יש דרך להתחמק.
אולי זו רק אני, אבל זה נראה לי כל כך לא יפה.
לא רק שזה מטריד אלא גניבה לאור היום, ושכל רשת תמכור סיפורים כמה הם בקשיים וכו'ולא מטרידה השאלה אם חייב בחוק לשלם או לא
ברור שזה אישי, גננת רוצה שיהיה לה במה להעסיק ולפתח את הילדים, ואם אין כסף זה אומר שהיא לשלם בעצמה או לאסוף גרוטאות כאחרונת הקבצנים.לא ברור למה, כאילו זה משהו אישי נגד הגננות....
לא פיר להפיל תקציב זה על ההורים! מנהלי רשתות הגנים מרוויחים מספיק כסף בשביל לשלם את "דמי השיכלול" השנתיים לכל גן ולחסוך מההורים ומהגננות כאחד את הטירטור.
כל הנ"ל אינו מניסיוני, אבל אני מכירה משפחה ברוכה של בנות שהאם לא היתה משלמת דמי שיכלול ולא היה אכפת לה מהעין העקומה של הגננת.
זה לא קשור. יש חוק חינוך חובה ומקבלים תקצוב מלא ממשרד החינוך לגני הילדים!!אני שואלת בכנות
תשלום למוסדות הוא לא דבר זול ,קחו את ה'-ו'' בסמינר יוצא לכם מעל 1,000 לחודש
לישיבות עוד סכום נכבד, האם 500 שקל לשנה זה לא סכום הגיוני?
| קדם יסודי | א'-ב' | ג'-ד' | ה' | ו' | ז'-ח' | ז'- ח'* בי"ס א'-ח' | ט' שש-שנתי | ט'* חט"ב עצמאית | י'-י"א | י"ב | |
| תשלום חובה | |||||||||||
| ביטוח תאונות אישיות | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 | 49 |
| תשלומי רשות | |||||||||||
| סל תרבות (1, 2) | 36 | 45 | 45 | 45 | 45 | 67 | 67 | 75 | 75 | 80 | 80 |
| טקס סיום (2) | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ----- | ----- | ----- | ----- | ----- | ----- |
| מסיבות כיתתיות (3) | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- | ---- |
| השאלת ספרי לימוד | ----- | 280 | 280 | 280 | 280 | 280 | 280 | 280 | 280 | 320 | 320 |
| הנהגת הורים ארצית (4) | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 |
| ועד הורים יישובי | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 |
| טיולים עפ"י תוכנית (1, 5, 6) | 2x הקפצה | 1 יום | 1 יום | 2 × יום | יומיים | יומיים | יומיים | יומיים | יומיים | יומיים+ | 3 ימים |
| 60 | 101 | 126 | 252 | 387 | 194 | 387 | 194 | 194 | 1 יום | 308 | |
| 257 | |||||||||||
| של"ח (7) | 75 | 75 | 75 | 75 | 75 | ||||||
| סך הכול למחצית הראשונה | 148 | 478 | 503 | 629 | 764 | 668 | 861 | 676 | 676 | 784 | 760 |
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים