כללי קופת הצדקה והחסד

• הוסף לסימניות

שבוע טוב ומבורך לכולם!
התבקשתי לעצב קופת צדקה לעמותת חסד.
אשמח לשמוע את חו"ד המקצועית, כל הערה תתקבל בברכה...
בעיקרון, זו עדיין הסקיצה הראשונית גם מבחינת הטקסט וכמובן מבחינת העיצוב (ואם יש לכם רעיון שונה איך למקם את התמונות בגב הקופה, אשמח לשמוע!)
אני רוצה בכל אופן להישאר צמודה למיתוג שעשיתי עבורם, מבחינת הצבעים והאלמנטים.
תודה מראש :)

*(מקווה שאצליח לעלות את הקובץ... נסיון)

קבצים מצורפים

• צדקה-02.jpg
    1.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה יפה ממש,
כדאי לסדר את הגריד שיהיה אחיד בכל הצדדים,
לדוג' השוליים למטה משתנים מצד לצד,
כמו כן כדאי להוסיף את הלוגו בצד של התמונות.

• הוסף לסימניות
מכובד!

והערה לגבי הלוגו, נכונה מאד
כדי שאשייך את הקופה לעמותה גם אם אראה רק את גב הקופה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הערות!
לגבי הגריד, צודקת. עדיין לא ישבתי ממש על הדיוק, יותר רציתי עכשיו לקבל כיוון אח"כ אבנה את הקופה בדיוק.
וכן לגבי הלוגו רעיון טוב. אבל התמונות יושבות בסדר? הם לא מבולגנות לעין?
אשמח לקבל עוד חו"ד. תודה לכן! זה עוזר לי מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;n4882096:
תודה רבה על הערות!
לגבי הגריד, צודקת. עדיין לא ישבתי ממש על הדיוק, יותר רציתי עכשיו לקבל כיוון אח"כ אבנה את הקופה בדיוק.
וכן לגבי הלוגו רעיון טוב. אבל התמונות יושבות בסדר? הם לא מבולגנות לעין?
אשמח לקבל עוד חו"ד. תודה לכן! זה עוזר לי מאוד!

עבודה יפה
התמונות לא יושבות טוב
כדאי מאוד להשקיע בתמונות הן בצילום והן בעריכה
מכיון שהחלק הוויזואלי מאוד חשוב בפרסום

• הוסף לסימניות
הכל ממש יפה, אבל התמונות עלובות...
צריך תמושנות יפות ומושקעות המראות נתינה וחסד

• הוסף לסימניות
תודה רבה...
אז זהו שזה מה שיש לי כרגע, לגבי התמונות ואני צריכה לנסות להסתדר עם מה שיש..
לגבי מה שציינה 'פעמון ורימון' "הכל ממש יפה, אבל התמונות עלובות..." יש להבהיר שהעמותה הנ"ל לא ממוקמת באזור חרדי ששם יש טונות ושפע אדיר של מצרכים וכו' לקהל יעד רב,
באזורנו לא מצפים ליותר וזו עמותה שמסייעת המון באזורנו.
השאלה היא איך כדאי להציג התמונות, אם בכל אופן אאלץ להשאיר את אלו? יש לכם אולי רעיונות? אשמח לשמוע....

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מכובד ומרשים - רק באמת למרכז את האלמט העליון והלוגו

עבודה מעולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה