מוכנה לכתוב כמה עלה לך?מצידי מכבידנט בביתר
יש שם רופאה בשם סנדרה אבל היא עוזבת עכשיו
ואני חושבת שהיא פותחת פרטי
בכל מקרה הם מאוד יסודיים
אם המצב סביר פלוס אז לא מומלץ , יישור שיניים תמיד מחליש את השיניים מי יותר מי פחות אבל תמיד מחליש במידה מסוימת וחבלקופצת על האשכול. טוב, שתי בנותי רוצות יישור שיניים. (המצב לא כזה גרוע, אבל אפשר לשפר), מאיפה אני אמורה לקחת עכשיו 15 אלף??
האם זה באמת כל כך משדרג את ההופעה? האם זו נורמה היום? מאיפה כולם מממנים את זה?
והעיקר, איפה הכי זול במודיעין עילית (וכמובן יעיל)?
מאיפה הבאת את זה????אם המצב סביר פלוס אז לא מומלץ , יישור שיניים תמיד מחליש את השיניים מי יותר מי פחות אבל תמיד מחליש במידה מסוימת וחבל
לא אמרתי לגבי הנפשמאיפה הבאת את זה????
לדעתי אם זה מפריע לילד וק"ו לילדה זה הכרחי!!! הנפש נחלשת מזה בטוח...
אגב, אני בכללית (פלטינום), ישור שיניים מעבר לסטנדרט בערך 5000 ש"ח ופריסת תשלומים נוחה מאד!
לי אמר את זה רופא שיניים בכיר מאודמאיפה הבאת את זה????
גם אני שמעתי את זה ממס' רופאי שינייםלי אמר את זה רופא שיניים בכיר מאוד
אם המצב סביר לא לעשות!
כן, אבל לא משהו מסובך רק ישור בלי עקירות וסיבוכיםעם מכבי שלי עלה 6500 7000?
אני גם מתענינת.
בדקתי בפרטי ועולה כ15000
אני עשיתי בכללית פלטיניום והתחטתי נוראות.מאיפה הבאת את זה????
אגב, אני בכללית (פלטינום), ישור שיניים מעבר לסטנדרט בערך 5000 ש"ח ופריסת תשלומים נוחה מאד!
ברור שכללית זה לא המלצה גורפתאני עשיתי בכללית פלטיניום והתחטתי נוראות.
זה היה ליופי, לא משהו קריטי אבל יש לי לסט מרובעת.
תכלס כיום 6 שנים אחרי, הלסת זזה מזמן למצב הרבה יותר גרוע ממה שהיה, ואני סובלת מנסיגת חניכיים מטורפת שלטפל בה עולה פי כמה וכמה מהיישור...
הגבתי לגבי האורטודנטיה בכללברור שכללית זה לא המלצה גורפת
רק לגבי המחיר
צריך לברר על כל אורטודנט לגופו
קודם כל מניעהאיך מטפלים בנסיגת חניכיים?
קודם כל מניעה
היגיינת שיניים מלאה. צחצוח ערב ובוקר, חוט דנטלי או סילונית, שיננית וכו'
לא ממש יודעת...ולאחר מכן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים