דרוש מידע קופת חולים לאומית במודיעין עילית

• פותח הנושא אה
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מנסיונכן כחברות בקופ"ח לאומית במודיעין עילית
מרוצות? חושבת על מעבר
איך אתן מרוצות מרופא ילדים, נשים ,רפואת שינים וכו'

• הוסף לסימניות
אף אחת לא בלאומית ??

• הוסף לסימניות
אני בלאומית.
רופאי הילדים משתדלים מאד.
אבל הם לא כמו בקופות אחרות שזה יחס ומעקב אישיים.
נשים- תבררי שוב.
אני לא עוברת מהם -
כי נח לי שהם היחידים שלא עושים בעיות
כשצריך התחייבויות לכל מיני מרפאות חוץ או הידרותרפיה וכאלו.
שיניים- יש להם רופאה בנילי ועוד מרפאה ליד טר"ם בקסם.
מה שכן, הצוות המנהלי מקסים.
המנהלת בברכפלד נענית לכל בקשה במהירות
ובמאור פנים.

• הוסף לסימניות
נשים על הפנים.
אין אולטרה-סאונד לרופאה, צריך לחכות בתור נפרד לרופאה לבדיקת דם ולאולטרסאונד. לכן כל ביקור לוקח מינימום שעתיים וחצי.

• הוסף לסימניות
תרשי לי "לנחם" אותך שבמכבי מודיעין עילית אין בכלל מוקד נשים נורמלי בבוקר (יש שם רופא שה' ישמור)
ובערב - כלום
רק לנסוע לראשון לציון או לירושלים
ערב, יום שישי, מוצ"ש - גורנישט.
רק לכללית ולמאוחדת יש מוקד נשים פעיל בעיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה