דרוש מידע קופת חיסכון בפסגות

• הוסף לסימניות
שלום! אשמח לכל בדל של מידע!!
אני נהייתי בת 21 וכתבו לי מביטוח לאומי שמהיום אני צריכה לשלם את דמי הניהול בקופת החיסכון.
האם שווה להשאיר את הכסף? מצטבר משהו כל חודש אחרי גל 21?
או פשוט למשוך את הכסף משם?
בעבר היה פה אשכול בנושא לא ממש מצאתי
אם מישהו תוכל לכוון אותי אשמח מאוד!!
תודה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
חברת הביטוח גובה דמי ניהול
ולא מתווסף כסף
כך שאין ענין להשאיר את הכספים
יותר נכון לא משתלם להשאיר את הכספים בקופה

• הוסף לסימניות
טכנית משלמים דמי ניהול ולא מתווסף עוד כסף,
אבל כל זמן שהכסף שם זה ממשיך לגדול עוד ברווחים ודרך כלל זה יותר מהד"נ, כך שבסה"כ רק ממשיכים להרוויח, ולא נכון לומר
יותר נכון לא משתלם להשאיר את הכספים בקופה

כמובן כדאי לבדוק מה גובה הדמי ניהול והאם שווה להעביר את זה לקופ"ג להשקעה במסלול אחר או בכלל לפתוח חשבון השקעה לבד.

• הוסף לסימניות
טכנית משלמים דמי ניהול ולא מתווסף עוד כסף,
אבל כל זמן שהכסף שם זה ממשיך לגדול עוד ברווחים ודרך כלל זה יותר מהד"נ, כך שבסה"כ רק ממשיכים להרוויח, ולא נכון לומר

כמובן כדאי לבדוק מה גובה הדמי ניהול והאם שווה להעביר את זה לקופ"ג להשקעה במסלול אחר או בכלל לפתוח חשבון השקעה לבד.
היא ציינה בכותרת שזה בפסגות,
לא עשה הרבה, אני טועה?

• הוסף לסימניות
היא ציינה בכותרת שזה בפסגות,
לא עשה הרבה, אני טועה?
אכן זה לא עשה הרבה, אבל בכל אופן זה עשה יותר מאשר הדמי ניהול, כך שעדיין יש רווח.
לכן הוספתי שכדאי לבדוק אולי שווה להעביר לקופה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה