- הוסף לסימניות
עד היום היה לכולם מ0 עד ...לפי איך הם מחשבים הוצאות לימודים לילד? יש הבדל בין בנים לבנות? גילאים?
400 ש"ח אוטומטי.
עד היום היה לכולם מ0 עד ...לפי איך הם מחשבים הוצאות לימודים לילד? יש הבדל בין בנים לבנות? גילאים?
מאכזב,פניתי לגבאי. הוא,כנראה, בכלל לא מכיר על מה מדובר. ממש חבל. כל כך ציפיתי והייתה תקווה ממש גדולה שהחג הפעם ננסה לקבל בכבוד. לאחר שכר דירה ושכר לימוד נשאר לנו לא 1250 לאדם במשפחה אלא 2500 בחודש ל8 נפשות...![]()
איך נרשמים ללוקה של שטרן?מאכזב,
אבל הרבה שלוחים למקום, פנו אליו ישירות.
ובעזרתו יתברך תעברו את החג בהרווחה גדולה.
ובקשר להשתדלות, נרשמתם לחלוקה של שטרן?
יש עוד בתי כנסת בעולם ב"ה, תנסו במקומות אחריםפניתי לגבאי. הוא,כנראה, בכלל לא מכיר על מה מדובר. ממש חבל. כל כך ציפיתי והייתה תקווה ממש גדולה שהחג הפעם ננסה לקבל בכבוד. לאחר שכר דירה ושכר לימוד נשאר לנו לא 1250 לאדם במשפחה אלא 2500 בחודש ל8 נפשות...![]()
הגבאי של קהילתך יכול לענות לך.מה הם הקריטריונים לקבל?
עד איזה סכום הכנסה?
כמה מקבלים בפועל?
מישהו יודע?
לא הבנתי, זה משתנה בין קהילה לקהילה?הגבאי של קהילתך יכול לענות לך.
ואם אצלכם לא עובדים איתם, אין לך מה לברר, אין תמיכות פרטניות אלא רק דרך קהילות.
הכנסה לנפש יוצא בערך 1250 (הסכום הועלה השנה)לא הבנתי, זה משתנה בין קהילה לקהילה?
אין מידע ברור על כמה הכנסה לנפש מזכה בתמיכה? כמה מחשבים על שכ"ל לילד? וכו'...
מקפיץמה הם הקריטריונים לקבל?
עד איזה סכום הכנסה?
כמה מקבלים בפועל?
מישהו יודע?
אי אפשרמישהו יודע איך ניתן ליצור איתם קשר?
לא.לא הבנתי, זה משתנה בין קהילה לקהילה?
אין מידע ברור על כמה הכנסה לנפש מזכה בתמיכה? כמה מחשבים על שכ"ל לילד? וכו'...
מה הם הקריטריונים לקבל?
עד איזה סכום הכנסה?
כמה מקבלים בפועל?
מישהו יודע?
אין מידעמקפיץ
אם יש למשהו מידע ברור ומפורט נשמח לשמוע
איזה חישוב מצחיק...למיטב הבנתי בעבר הם חישבו 400 ש"ח לילד שכר לימוד
השתנה לטובה?אבל טוענים שהשתנה, ולא נתנו נתונים חדשים.
אני יודע בבירור שלגבאים אין מידע מדויק.תודה לעונים!
מחר הגבאי שלנו אמר שיראה לנו את הדף עם כל הפרטים שקיבל, אם יהיו לי חידושים או מידע ברור אעדכן כאן בל"נ.
1250 ממהאני יודע בבירור שלגבאים אין מידע מדויק.
על הסכום שכתבתי לעיל 1250 אני לוקח אחריות לאחר שאישרו את זה בע"פ.
נכוןאיזה חישוב מצחיק...
בתור אמא ל-2 בחורים, 3 ילדי חיידר ותינוקת במשפחתון זה אפילו לא חצי מהסכום שאני משלמת
היא מרויחה מזה... שתגיד תודהנכון
וכבר אמרה לי אמא לבנות בביה"ס, גן ואחת במעון
למה הם מחשבים כ"כ הרבה שכ"ל...
עושים סוג של ממוצע כנראה
זה מצחיק כי בטופס ממלאים גם מין הילד וגם מקום לימודים.נכון
וכבר אמרה לי אמא לבנות בביה"ס, גן ואחת במעון
למה הם מחשבים כ"כ הרבה שכ"ל...
עושים סוג של ממוצע כנראה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //